Aktywne Wpisy

Odchod_Pasywny +48
POMOCY!!
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel

ForestDruid +116

Na ryczałcie nie możesz kosztów ale możesz 50% VAT.
Ja bym brał Teslę 3/Y. Masz dużo mocy, dotacja. Realnie wyjdzie sporo poniżej 200tys
Bralbym pewnie to co wzialem albo jakies M3 lub M5. Na ryczalcie, jestem vatowcem wiec oplaca sie. Nie tak jak kiedys ale nadal polowa vatu wraca. Rata u mnie to jakies 15% dochodu i polecam nie przekraczac 30. Ubezpieczenie to zalezy jakie masz auto, ja place z gory za rok
@Pasterz30: dlaczego nie ma sensu ?
Generalnie jakbyś coś szukał, to mogę pomóc. Obecnie mógłbym ogarnąć E-klasę w granicach
@Pasterz30: w sumie racja. Dla mnie leasing to ciągle forma pożyczki i brak własności samochodu do momentu wykupu, fajnie że nie trzeba wykladać całego hajsu odrazu ale chyba i tak bym wolał kupić za gotówę