Wpis z mikrobloga

#motocykle #motocykle125

Jak uczciwie sprzedać motocykl?

Mam takiego o Masai Greyston 125. Już ponad 10 k przebiegu, rocznik 2017. Jeżdżę nim po wioskach, polach i innych dziurach.

Niby wszystko sprawne, ale co chwilę muszę coś przy nim robić i już powoli tracę do niego zaufanie. Poza tym w przyszłym roku chcę kupić większy i bardziej terenowy [Himalayan 450].

Jak go sprzedać, żeby nie było pretensji, a jednocześnie nie wrzucić nikogo na minę?

Na złom go szkoda, do zlodzieja z komisu raczej też.

Fota z dzisiaj, jeździ.
WolvvloW - #motocykle #motocykle125

Jak uczciwie sprzedać motocykl?

Mam takiego o M...

źródło: temp_file426710990796662445

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolvvloW: opisz dokładnie co mu dolega i daj ogłoszenia na otomoto i olx.
Uwaga! to nie jest porada finansowa ani inwestycyjna.
Uwaga2 ! ta wiadomość nie została wygenerowana przez AI.
Uwaga3 ! koło tej porady nie przechodził Jan Paweł II podczas IV pielgrzymki do ojczyzny w dniu 7 czerwca 1991 roku
  • Odpowiedz
@WolvvloW: daj odpowiednią cene i uczciwie opisz. Wtedy unikniesz głupich sytuacji. Sprzedając swoje motocykle zawsze tak robiłem i nigdy nie miałem problemów i nikt mi niczego nie zarzucał... za to jak się kiedyś sam nadziałem to gościowi Moto oddałem po 2 tygodniach i zwrócił mi całą kasę, bo wyszła masa rzeczy, chciał naprawiać ale się nie zgodziłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Alter_Konto a to się coś w kablach rozłączy, a to kierunek połamie na wertepach, a to śruba trzymająca dźwignie hamulca odpadnie od wibracji, a to inne bzdury

nic szczególnego
  • Odpowiedz