Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

Chop ugułem nie przypuszczał, że znalezienie jakiejkolwiek roboty będzie takie trudne. Jakby Chop miał prawko gotowe, to jeden, dwa telefony, chwila rozmowy i robota jest, ale oczywiście prawko od miesiąca w urzędzie, nie wiedzieć czemu, ehh. Chop wysłał nawet do najgorszych łagrów czterobrygadowych i trzyzmianowych, ale cisza. Chop mógłby wysłać jeszcze do kilku innych, ale tam transport autobusem zajmuje godzinę albo godzinę półtorej, także bez przesady. Chop wszędzie wpisuje, że 6000 brutto chce zarabiać (ugułem to nie, ale więcej nie dadzą więc to takie rozsądne chyba). Z niefizycznych prac również zero odzewu, ale to akurat niedziwne. Cienko to wygląda kurde faja, a piniondze się kończom powoli.
źródło: 45298c2ede2b5cfb
Pobierzźródło: prawko
Pobierz