Wpis z mikrobloga

#frenpill #apustaja
Chop ugułem nie przypuszczał, że znalezienie jakiejkolwiek roboty będzie takie trudne. Jakby Chop miał prawko gotowe, to jeden, dwa telefony, chwila rozmowy i robota jest, ale oczywiście prawko od miesiąca w urzędzie, nie wiedzieć czemu, ehh. Chop wysłał nawet do najgorszych łagrów czterobrygadowych i trzyzmianowych, ale cisza. Chop mógłby wysłać jeszcze do kilku innych, ale tam transport autobusem zajmuje godzinę albo godzinę półtorej, także bez przesady. Chop wszędzie wpisuje, że 6000 brutto chce zarabiać (ugułem to nie, ale więcej nie dadzą więc to takie rozsądne chyba). Z niefizycznych prac również zero odzewu, ale to akurat niedziwne. Cienko to wygląda kurde faja, a piniondze się kończom powoli.
obuniem - #frenpill #apustaja
Chop ugułem nie przypuszczał, że znalezienie jakiejkolw...

źródło: 45298c2ede2b5cfb

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bArrek: 4 byłem w urzędzie się zapytać, o co chodzi, to chłop mi powiedział, że wszystko wygląda normalnie, tylko kolejka jest. 2 lipca byłem złożyć i 17 miałem już gotowe, tylko usunęli mi kod 95 (przypuszczam, że przez to, że z babą z okienka się nie mogłem dogadać i się zamotała) i musiałem zrobić jeszcze raz.
  • Odpowiedz
@obuniem: nie wiem jak w mieście takim dużym ale u mnie w wydziale komunikacji to normalnie numer telefonu dają czy to rejestracja czy prawko i mówią żeby dzwonić pytać
  • Odpowiedz