Wpis z mikrobloga

@ater przy Rumuni powinno być: trzeba anulować wybory bez żadnych podstaw prawnych bo wygrać może kandydat spoza politycznego mainstreamu
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@marcelus: Tu się mogę akurat zgodzić, Georgescu jeszcze imitował intelektualistę (jak na schizola) i miał jakieś doświadczenie międzynarodowe. To unieważnienie to było cyrk zrobiony przez postkomuchów.
  • Odpowiedz
@ater Jesteś tak bardzo postępowy i europejski że Roma od Rumuna nie odróżniasz, a się na temat polityki próbujesz wypowiadać XD

Poziom plebsu uważającego się za elity bo skoczyli g---o-studia - to jest dopiero coś czego sie Polacy powinni wstydzić
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@CheSlaw: Akurat zrobiłem to celowo, bo bardzo uważnie obserwowałem wybory w Rumunii. Większość Romów, Rumunów i Węgrów zagłosowało na Nicușor Dan. Najlepszym przykładem jest to, że Dan otrzymał poparcie Dani Mocanu
(romski gwiazda manele). Zobacz kto był poprzednim prezydentem Rumunii (sas).
ater - @CheSlaw: Akurat zrobiłem to celowo, bo bardzo uważnie obserwowałem wybory w R...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@KIaudik: B--ń? Xd

@ater Kolejny rok kolejne gadanie że trzeba żeby umiał w innych językach gadać. Nie mówię że to się nie przydaje zwłaszcza w kuluarach jak Kwaśniewskiego rosyjski się przydał, ale idąc tylko i wyłącznie tą logiką będziemy wybierać tylko westpleaserow którzy ładnie będą mówić to co chcą oni usłyszeć i nie będą d--y im za bardzo zawracać xd

Oczywiście też inflacja, angielski coś tam umie Nawrocki więc
  • Odpowiedz
@marcelus: trzeba anulować wybory bo ludzie zostali zmanipulowani przez proruskiego tiktoka (podobnie jak w Polsce , ale obecny rzad nie miał jaj nawet glosow przeliczyć jeszcze raz")
  • Odpowiedz
@marcelus: szkoda że rumuńskie sądy nie mają tiktoka, albo innej zamordystycznej platformy propagandowej bo by im wytłumaczyli że działają bezprawnie.
  • Odpowiedz
@ater: CO LUDZIE NA ZACHODZIE POWIEDZO.

Urocze zaprzaństwo. Byle tylko somsiadowi na pokaz. A to, że Trzaskowski chciał działać wbrew naszym interesom to udawajmy, że się nie wydarzyło.

Te sprawy w Sejmie, które czekaly na Trzaskowskiego aż zostanie wybrany jak
-ograniczanie
  • Odpowiedz