Aktywne Wpisy

brokenik +762
#aferakpo #kpo
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-18 03-24-54
Pobierz
Izziy +48
I'm tired, boss.
źródło: temp_file6054521997216948027
Pobierz

Jak przyszedłeś do mnie „A Majorek taki łaskawy był, przed tobą uklęknął, jakby sługą był twoim.” A prawdę powiedziałeś, brawo. Że zaprosisz Majora na loda. HAHAHAA Zapraszaj. Bardzo dobrze. Sam powiedziałeś ‘zaproszę Majora na loda”. To wszystko ludzie słyszeli, bardzo dobrze, i Major usłyszy. Ja powiem dla Majora, teraz, żeby ten film obejrzał. Jak on się wkurza, to on cię rozwali też. Pamiętaj, ja mogę z tobą, ja się nie boję dostać w------l, jak ty to powiedziałeś….
Oto słowo knurze…
#kononowicz
źródło: IMG_2220
Pobierz