Aktywne Wpisy
tcp-protocol +361
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Na wodzie nie powinno się jakoś specjalnie zarabiać
#przegryw
źródło: temp_file8863466868050086028
Pobierz@KlapekZeusa: jesteś upośledzony? Dlaczego myślisz, że ktoś miałby za darmo tracić czas na nalanie tej wody, a później mycie szklanki...
@KlapekZeusa: W Paryżu tak jest i gitara, a w Polsce cieciembiorca ci powie że za te wode musi zapłacić ZUS, US, KRUS i GRUZ i dlatego 30 zł za karafke
Kibel - darmowy wszędzie
kosz - publicznei za darmo
PSZOK? - przyjmie wszystko od osoby prywatnej w normlanych ilosciach by januszerka nie kombinowała
woda - za friko wielu miejscach i w knajpach do każdego zamówienia
mieszkania - budowane przez miasta/podatki katastralne od 2/3 mieszkania by ceny nie
źródło: Przechwytywanie-1024x524
Pobierz