Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Czesc
Oszustwo aliorbank PayPal - jenicka
Dzisiaj zablokowali mi na myjni kartę w Aliorbanku przy transakcji za 3zl nie przejąłem sie tym i kontynuowałem inna karta, ale potem spojrzałem karta zablokowana i poprzednia transakcja podejrzana tytuł PayPal *CrigeraJenicka 4029357733 kwota 112,25
Pierwsze myślę że nie mam PayPal, 2 karta jest w sejfie, 3 nie używam jej często w necie a na pewno nie na podejrzanych stronach bo to moja główna do głównego konta. Trochę się znam na bezpieczeństwie internetowym więc odrzućmy instalowanie głupich programowy VMware lub podobnych, jestem programista interesuje się bezpieczeństwem. Pytanie dlaczego tylko 112,25 skąd ta kwota ( limity były większe) skąd mieli moje dane? Dlaczego bank nie wysłał 3d security pusha ani smsa? Trochę to dziwne jak oni to zrobili #cyber #security #oszustwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jeżeli to nie pomyłka, to zostaje