Wpis z mikrobloga

@SkopconyKapciu13: Znaczy chcesz sobie gdzieś iść na spacer i mieć ze sobą medyczniaka? No to musisz go zabierać z oryginalnym opakowaniem, miej receptę i najlepiej fakturę imienną.

Jaka jest szansa na to, że zrobią mi przypał?

Rzut monetą, policjant przestrzegający prawa powinien ciebie z miejsca puścić jak pokażesz fakturę i receptę, ale policjant który już nie do końca to robi może zrobić już "przypał", a konkretnie mogą zarekwirować do badań,
  • Odpowiedz
@lobo przecież to zupelnie inny przypadek bo zlamal prawo, nie mial oryginalnego opakowania tylko luzem w kieszeni i w dodatku trafil na kretynów którzy uważają, że medyczna nie wychodzi w testach.
  • Odpowiedz
przecież to zupelnie inny przypadek bo zlamal prawo

@Ziutek_Grabaz: to tylko przykład który dokładnie z linkiem pamiętałem, ale akcji gdzie policja przy konopiach odwala jest mnóstwo. Bardzo dużo zależy od samego policjanta i fizycznej lokalizacji, np. znam akcje gdzie policja zarekwirowała legalną domową hodowlę c-d, na grupach z medyczną ciągle się przewijają historie gdzie komuś policja rekwirowała medyczniaka mimo recepty i faktury.

w dodatku trafil na kretynów którzy uważają, że
  • Odpowiedz
@Ziutek_Grabaz A w aptece przy zakupie recepty dostałem taki pusty słoiczek z pomarańczową naklejką i moimi danymi - to mogę tam pakować np. 2 bicia, zamiast tachać cały oryginalny słoik? Wydaje mi, że właśnie po to takie coś dają, ale pewności nie mam
  • Odpowiedz
@SkopconyKapciu13: to wszystko zależy na jakiego policjanta trafisz . Jeden vie puści inny zawiezie na dołek . Jak masz orginalne pudełka zaplombowane to nigdy nie na problemów , jak jest otwarte to mogą to interpretować różnie , bo zawszę istnieję możliwość że to vo tam masz jest nieoryginalne i zamienione . Mój kumpel tak mial ze go zwinęli z ziolem z apteki i zarekwirowali te zioło do ekspertyzy mimo tego
  • Odpowiedz