Wpis z mikrobloga

@Mroczny_Mag_Mroku: redpill to scam i astrologia dla mężczyzn. Taki bluepill tylko o innym kolorze i innym środku ciężkości.
Natomiast blackpill to czysta nauka - darwinizm, atawizm, psychologia ewolucyjna, antropologia.
Im człowiek więcej czyta o ewolucji tym bardziej przekonuje się jak bardzo jesteśmy tymi małpami na drzewach i innymi hominidami.
  • Odpowiedz
@pymbelak: sześciopak jeszcze nikomu nie zaszkodził ale nawet grubasy jakoś sobie funkcjonują. Raczej chodzi o to żeby wyglądać i czuć się zdrowo bez przesady. To jest coś co teoretycznie prawie każdy może zrobić na sam początek chociażby po to żeby się lepiej czuć i nie wstydzić przy zdejmowaniu tiszirta.

Ronaldo ojj nie to nie jest ideał faceta tam nie ma za dużo męskiej energii a raczej płaczące dziecko na którym
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: jakby byli p-----i to by nie zaszli tak daleko a ze sobie poplacza to bez znaczenia. "Co wolno wojewodzie nie Tobie smrodzie" takie powiedzenie jest. Messi wizualnie nie dorasta do piet Lewandowskiemu a co dopiero Ronaldo, ktory ma jeszcze morde ladną bo lewy ma przeciętną. Messi nie dosc ze karzeł, to jeszcze morda niebardzo, chodź piłkarzem jest tutaj najlepszym. Jakby zabrac sławę i pieniądze to wiadome jaka jest tutaj
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: Messi nie jest taki nieskazitelny, też miał swoje odpały jak odpychanie czy kopanie piłkę w kibiców a Ronaldo ludzie którzy znają to chwalą ze jest dobrym przyjacielem. My nie wiemy jacy oni sa w życiu prywatnym a hejterzy zawsze byli i będą. Oni są nieistoni w swoim hejcie. Co do wyglądu Ronaldo, każdy przystojniak musi byc w jakimś stopniu ładny i przy okazji gęba musi byc zmaskulinizowana tak jak
  • Odpowiedz
@pymbelak: Po Messim widać że spoko koleś, a jak już miał wywalone grę cały mecz sobie przechodził swój chłop. Dużo takich momentów przez które spoko zyskuje nie ma w sobie tej aury dzieciaka, pozera czy buca. Jest z kim się utożsamiać po kompilacjach filmów widać tego typu rzeczy.

Argentyna dobrze sobie radzi bez Messiego jedynie z kim Argentyna może przegrać to Kolumbia, Hiszpania i Urugwaj no może jeszcze UK w
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: wiesz ze pozory czasem biorą na manowce? Nie raz gosc ktory zdaje sie bucem Ci pomoże a ten spoko koleś wydyma. Z resztą ja nigdy nie odebrałem Ronaldo czy Lewego jako buca, zawsze szacunek do rywala i spoko wypowiedzi. Co do bycia mentalnym dzieciaciakiem przez Ronaldo, ja nie widzę w tym nic złego. Mi to nawet imponuje ze będąc starym dziadkiem dalej ma chęć wygrywania

Myślisz ze tylko bycie
  • Odpowiedz
@pymbelak: Lewy to nawet ostatnio zrobił dramę i ogólnie nie jest lubiany jak cała nasza kadra. Ronaldo ogólnie niesie ze sobą taki niemęski vibe wyśmiewany przez starsze pokolenie.
Z Messim jest dużo kompilacji filmów drobne gesty jakie nie da się wyreżyserować i raczej nie udaje jedyna wada że kurdupel. Kurduple muszą nadrabiać charakterem wtedy mają przewagę nad 2metrowymi kołkami. Messi nie ma specjalnie wielkiego parcia na bycie celebrytą dlatego ja
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: każdy ma swoje odpały, Messi czy Lewy czy Ronaldo. A jacy są prywatnie tego nie wiemy bo ich nie znamy. A stare pokolenie? Jego czas mija

Szczęka chada to tylko jeden z czynników, sama nie wystarczy, potrzebne jest jeszcze wiele innych. Jeżeli wyglądasz dobrze to znak dla kobiety ze masz dobre geny i poprostu masz o wiele łatwiej. W przypadku tego typa to wygląda tak ze to on wybiera
  • Odpowiedz
@pymbelak: najłatwiej mają ci brzydci/mniej urodziwi i to oni najwięcej korzystają z życia czy największe tumany im brzydszy tym częściej lepiej a nadrabia czym innym niż wzrost, wygląd, hobby, wiedza, zainteresowania, finanse, itd.
  • Odpowiedz