Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

źródło: temp_file5575444837648725496
PobierzO używaniu nici nie wspomnę.
Dodatkowo zwykłą szczoteczką to naprawdę zajmuje mnóstwo czasu i jak nie mam przy sobie swojej elektrycznej, to aż człowieka kur**ca bierze ile się trzeba namachać i nakręcić, żeby porządnie wszystko doczyścić i wymieść wszystko ze szczelin międzyzębowych.
Raz po tygodniu na wakacjach bez niej od razu kamień widać mimo moich wysiłków ¯\(ツ)/¯
@bartekppp: Przecież za 6-7k ogarniesz bez problemu implant, po cholerę pchać się w jakieś kanałowe? To znaczy pierwsze jeszcze mógłbym zrozumieć, ale drugie? Jesteś praktycznie połowę implantu w plecy i nie masz żadnej pewności, że ten ząb z czasem nie pójdzie i trzeba będzie wstawiać implant lub koronkę.
to by zajeiśmy sprawę nienaturalną dla człowieka dietą, widać to w porównaniu zębów łowców z rolnikami
i myślę że często odciągali ponad 50
to jak starożytny Egipcjanin narzekający na swoją normalność Etiopczykowi który żył o połowę dłużej i nie umierał w męczarniach