Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Natomiast wracając do Piłsudskiego inaczej pod kątem całokształtu na niego patrzy PiS a inaczej Ruch Narodowy.
Natomiast co do tej linii to jest oczywiście spin polityczny. Musi być taki scenariusz, który polega na tym że któraś linia obrony jest na Wiśle.
Ale odtajnili tylko kawałek tego planu więc nie oceniam. Bo diabeł tkwi w szczegółach.
Ja osobiście
@Lach__Anonim: mnie nie interesuje jakiś Piński, mnie interesuje to co mówi Matecki
@12lat25cm: nie bierz przez pryzmat Mateckiego wszystkich.
@12lat25cm: Czasy się zmieniły.
@dqdq1: ale mi to nie mów, ja to wiem, ale prawica sobie z tego nie zdaje sprawy, dlatego zadałem pytanie czy Piłsudski który zrobił to samo był zdrajcą?
( ͡° ͜ʖ ͡°) a na morzu ustawiłbym wzmocniona ochronę wybrzeża + okręty podwodne i nie można liczyć na sojuszników, że przyjdą się za nas bić Każdy kraj
Gdyby Leonidas był z PiS to rozstawilby Spartan nie w gorących wrotach tylko 2 wiochy dalej licząc na poparcie lokalnych mieszkańców a sam wyjechał do Aten
@stdmat: no ale jak teraz armia rosyjska by nas wyparła za Wisłę to byłaby zdrada narodowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@12lat25cm: no a jak, powinien wymaszerować poza centrum kraju i zebrać w------l gdzieś na rubieżach.
poza tym jakie zwycięstwo, kto to widzioł, przez niego przez bite 20 lat nie można było w Polsce nad sobą się użalać
1. Piłsudski był zdrajcą, ale z innych powodów.
2. Spin wokół tzw Linii Tuska + ujawnienie planów to chyba najbardziej obrzydliwa akcja PiS. Zdrada stanu.
- Współpraca z wywiadami obcych państw i branie od nich pieniędzy na działalność
- Zamach majowy, w wyniku którego zginęło ok. 370 osób (żołnierzy i cywilów) Finasowany z zewnątrz
- Polityka po 1926 r.
-
@dlugi-gr: poza Wilnem byli mniejszością a do tego to słabo zaludnione tereny. Kraków, Warszawa, Poznań, Lwów, Lodz, to byly centra populacji