Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vezz: Czyli gra jest dla niego zbyt trudna, ale to nie jest produkt od Fromsoftware, więc może się spłakać. I właśnie dla takich osób np. Neowiz dodało easy mode, a ten jeszcze narzeka na takie rozwiązania xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@Viscop:
Skaczac jeszcze teraz po tym materiale wychwycilem nowe rzeczy:
-narzekanie na zbyt duzo efektow na ekranie (cluster fuck od FS good, zioniecie ogniem w Lordsach BAD)
-Typ nie eksploruje mapy i potem placze, ze łogniska nie ma
- Stawianie wlasnych ognisk BAD
-Jeczy, ze kazdy boss ma niby ten sam attack pattern ale jednoczesnie sie na nich w--------a
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@JAscek:
Gralem po. Kaszak gra w wersje sprzed roku, ale to nie ma znaczenia bo jego p---------e dotyczy doslownie wszystkiego, a z tego co obserwowalem skaczac po materiale to narzeka w momentach gdzie gra sie nie rozni niczym od obecnej wersji i nie wazne co by zrobili, jemu i tak to sie nie bedzie podobac
  • Odpowiedz
@Vezz: o , o zagadkach logiczny to też mam śmieszne, Ja jestem dosyć sporym fanem gierek logicznychm wszelakiego rodzaju, portale, mysty i talos principle na czele, i pamietam że oglądałem losowo z ziomkiem dla beki jego streama gdzie grał w jedi fallen order, i natrafił na przerywnik zmniejszający pacing w grze - tzn zagadke logiczną
najpierw zaczał narzekac jak on nie lubi dodwania na siłe takich mechanik, potem przez 3
  • Odpowiedz
@Vezz: Kolejny debil. Grasz w wersje 1.0 czy 2.0 która była poprawiona? To tak jakbyś odpalił Cyberpunka i stwierdził, że nie wiesz o co ludzie mieli problem.

Ten tag to zbiór idiotow. Rumun ostatnio ogrywał tę grę i stwierdził, że jest lepsza niż na premierę.
  • Odpowiedz
@Vezz Nie ma mnie na żadnym discordzie. Mam na dc nick taki jak tu, możesz sobie szukać.

Ale widzę, że argumenty na poziomie. Typ odpala wersje poprawioną i zdziwiony hahahaha
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Calvex: A co, w nowszej wersji juz ma magicznych niebieskich kabli ktorych menelobijca nie widzi i sra żarem? Czy moze juz nie stawiasz wlasnych "ognisk"? Nie wiem czemu sie z toba produkuje skoro widac, ze nawet czytac nie potrafisz ze zrozumieniem. Albo potrafisz tylko musisz za wszelką cene bronic swojego guru. Niestety on ci tu nie da atencji, ale ja ci moge dac ludologiczna scooby chrupkę, zebys sie czul dowartosciowany
Vezz - @Calvex: A co, w nowszej wersji juz ma magicznych niebieskich kabli ktorych me...

źródło: ASS

Pobierz
  • Odpowiedz
@Vezz: XDDD

W Cyberpunka 2.0 też nie grałem, bo skończyłem na wersji 1.3 jak poprawili rdzenie SMT na AMD. I też muszę zagrać w poprawioną wersję by stwierdzić, że jest lepsza?

Nie no, debil. Nie potrafisz odnieść się do żadnych argumentów. Elo, bo szkoda mi czasu.
  • Odpowiedz