Aktywne Wpisy

cult_of_luna +93
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Matylda_Megara +264
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

Skaczac jeszcze teraz po tym materiale wychwycilem nowe rzeczy:
-narzekanie na zbyt duzo efektow na ekranie (cluster fuck od FS good, zioniecie ogniem w Lordsach BAD)
-Typ nie eksploruje mapy i potem placze, ze łogniska nie ma
- Stawianie wlasnych ognisk BAD
-Jeczy, ze kazdy boss ma niby ten sam attack pattern ale jednoczesnie sie na nich w--------a
źródło: IMG_1115
PobierzGralem po. Kaszak gra w wersje sprzed roku, ale to nie ma znaczenia bo jego p---------e dotyczy doslownie wszystkiego, a z tego co obserwowalem skaczac po materiale to narzeka w momentach gdzie gra sie nie rozni niczym od obecnej wersji i nie wazne co by zrobili, jemu i tak to sie nie bedzie podobac
najpierw zaczał narzekac jak on nie lubi dodwania na siłe takich mechanik, potem przez 3
Ten tag to zbiór idiotow. Rumun ostatnio ogrywał tę grę i stwierdził, że jest lepsza niż na premierę.
A witamy pieska z discorda
Ale widzę, że argumenty na poziomie. Typ odpala wersje poprawioną i zdziwiony hahahaha
źródło: ASS
Pobierz@Calvex:
W Cyberpunka 2.0 też nie grałem, bo skończyłem na wersji 1.3 jak poprawili rdzenie SMT na AMD. I też muszę zagrać w poprawioną wersję by stwierdzić, że jest lepsza?
Nie no, debil. Nie potrafisz odnieść się do żadnych argumentów. Elo, bo szkoda mi czasu.