Wpis z mikrobloga

Kurde, idź z sobą do psychiatry, mordo, zamiast wylewać żale w internetach. XXI wiek, środek cywilizowanego kontynentu, a ludzie nie wiedzą, gdzie iść ze swoimi problemami zdrowotnymi. :/
  • Odpowiedz
Czy prawo do zaburzeń psychicznym przysługuje tylko osobom po przebytych traumach lub nieporadnym życiowo?

@mirko_anonim: nie, przysługuje każdemu. Szybko umawiaj się do psychiatry i po antydepresanty. Tabsy są zajebiste, ja bym dodawała antydepresanty do wody pitnej każdemu na ziemi (bo jak ktoś spostrzegawczy to niezależnie od sytuacji życiowej widzi czym jest życie hehe) a co dopiero takiemu przypadkowi jak twój. Poszukaj wolnego terminu na znanym lekarzu, poczytaj opinie, skoro masz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po drugiej stronie nie ma pustki, tylko Sąd. Są ludzie, którzy wrócili ze stanu śmierci klinicznej. Wielu potwierdza, że widziało tam Jezusa ale i demony. Nie wiem co się dzieje z samobujcami, ale nie chciałbym ryzykować potępienia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: każdy może mieć problemy psychiczne, bo takie problemy to nie tylko przeżycia z przeszłości, traumy, to też biologia, geny, ale też życie człowieka, które odeszło od naturalnego, kiedyś stres to znaczyło co innego niż teraz. Skoro jednak ty masz takie napady od czasów nastoletnich to warto się zastanowić czemu, i czy to,że mówisz,że miałeś szczęśliwą rodzinę to na serio, czy tylko nie dostrzegasz,że coś było nie tak. Czasami ludzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kotdog z tym szczęśliwym dzieciństwem to nie były moje słowa. Cóż, z laniem pasem to trafiłeś w sedno, jestem typowym dzieckiem lat '90 z typowej wiejskiej rodziny, mało rozmów, dużo "ręcznego" załatwiania problemów. No ale ojciec nie pił, nie odwalał chorych akcji, więc z perspektywy drugiej strony moje dzieciństwo było normalne.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz