Wpis z mikrobloga

@Pracuje_zdalnie_chyba: Nie moja wina, że jesteś sekciarzem z kościoła pod wezwaniem świętego Radosława. Moje przykłady i tak niczego w Twoim patrzeniu na tą personę nie zmienią. Dla mnie to zawsze będzie kanalia, złodziej ( kilometrówki, prywatne żarcie i chlanie z kolegami za publiczne pieniądze) oraz tępak który dał się nabrać na przemianę Putina i spółki. Zwykły frajer z niewiadomo na czym opartym szacunkiem wśród gawiedzi. Typ pokroju pisowskiego Czarneckiego.
  • Odpowiedz
@tom3k86: nie no dobra, jak dał się nabrać na dobrych rosjan to faktycznie debil ( ͡° ͜ʖ ͡°)

daj przykłady a nie ogóły, nikt nie jest idealny, każdy wali w c---a ale sikorski to chyba jedyna osoba, która prezentuje coś sobą - i to nie w kontekście przynależności partyjnej a po prostu jego intelektualnej
Pracujezdalniechyba - @tom3k86: nie no dobra, jak dał się nabrać na dobrych rosjan to...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Natomiast to ze u wladzy jest polityk, ktory nie potrafi przewidziec skutkow decyzji tak oczywistej ze plot na granicy broni kraju to juz niestety jest i dziwne i dla nas wszystkich niebezpieczne.

@YellowMazdamer: Bo sprzeciw wobec "zapory" nie wynikał z tego, że cel płotu się komuś nie podobał tylko sposób w jaki było to stawiane. Bez przetargów i nieefektywnie, bo dopiero jak doszli do władzy Ci źli politycy którzy byli
  • Odpowiedz