Aktywne Wpisy

sprynek +87
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz
wscieklykabanos +231
Przypominam, że to pciembiorcy sprowadzają dzicz do Polski.
Funkcjonariusze z Placówki SG w Olsztynie zakończyli kontrolę legalności zatrudnienia w branży produkcyjnej. 70 cudzoziemców pracowało nielegalnie. Wszyscy posiadali fikcyjne zaświadczenia o podjęciu studiów.
https://www.wm.strazgraniczna.pl/wm/aktualnosci/71999,Fikcyjni-studenci.html
#polska #januszebiznesu
Funkcjonariusze z Placówki SG w Olsztynie zakończyli kontrolę legalności zatrudnienia w branży produkcyjnej. 70 cudzoziemców pracowało nielegalnie. Wszyscy posiadali fikcyjne zaświadczenia o podjęciu studiów.
https://www.wm.strazgraniczna.pl/wm/aktualnosci/71999,Fikcyjni-studenci.html
#polska #januszebiznesu
źródło: 2-348369
Pobierz
![Henry Nowak: Szokujące zachowanie policjantów [BODYCAM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/747908f0fcd8d5fb7bf981d9483446e86df32d6f1d41767f9507eca05ecd7806,q80.jpg)

Hej, nie mam konta, chciałbym się zapytać gdzie wg Was gdzie znajdę wartościową dziewczynę? Moim marzeniem jest założyć rodzinę, mieć żonę i 3-4 dzieci, o których mógłbym dbać i kochać, przy okazji chociaż trochę poprawiając naszą #demografia. Niestety na portalach randkowych od lat nie mam par a w realu dostaję kosze, często brutalne i niemiłe odpowiedzi. Nie jestem creepem, zagaduję normalnie, często po zwykłym "cześć" dostaję kąśliwe uwagi.
Trochę o mnie: 179cm, 82kg, 34 lata, własne mieszkanie i dobra praca, sporo hobby jak żeglarstwo, strzelectwo, książki. Jestem zadbany, mam wszystkie włosy na głowie, typowo słowiańska uroda. Z tego co czytałem wg ludzi tutaj to tylko przegrywy nienawidzące kobiet nie mają powodzenia, ja taki nie jestem. Czy coś robię źle? Dziękuję za rady.
#randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: obraz
Pobierz@mirko_anonim: no trochę mało, przydało by się minimum 185 cm (najlepiej 190+).
179 cm to starczy na samotne matki 40+.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: za niski
@Kojot2077: to jest kłamstwo. Mężczyzn od 0-50 lat jest tylko 300 tys nadwyżki
To znaczy że jesteś creepem xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Na pewno nie w polsce, bo polki mają kompleksy związane z własnym pochodzeniem, co objawia się ojkofobią i niechęcią do krajan, ale za to uwielbieniem dla ciemnych i białych inceli z zachodu, których ich własne rodaczki nawet by nie tknęły.
@mirko_anonim: jeśli nie masz jakiejś nietypowej budowy ciała o bardzo szerokiej ramie kostnej to nie jesteś zadbany bo masz nadwagę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta