Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

#polityka #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld #bekazlewactwa
źródło: jytjyyt
PobierzSam ją uskuteczniasz, więc już nie zmyślaj :)
Równie dobrze można napisać że nie ma gwałtów bo mnie przecież nikt nie zgwałcił. To ze ciebie osobiście nie dotknął hejt nie oznacza że go nie ma i nie rozumiem czemu wysmiewasz się z tego tematu. Hejt w internecie jest zjawiskiem powszechnym i niektórym grupom ludzi wydaje się że
źródło: image
Pobierzźródło: boże
PobierzSerio myślałem, że będzie chociaż jakiś jeden tweet czy screenshot nagłówka latać po internecie, nawet tego brak...
Nikt się o to nie oburzył. Znajdź mi przykład (nie znajdziesz).
Ty tak na poważnie czy masz 13 lat? Środowiska tzw. "woke" hejtuje od tak dawna i na tak wiele różnych tematów że można by o tym pisać rozprawy doktoranckie. Nawet nie wiem od czego zacząć. W zasadzie każda firma i każdy aspekt życia został ostatnimi laty prześwietlony przez hejterów pod względem