Aktywne Wpisy

Pokojowa +156
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +333
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

Oficjalne konto, ciekawe co dalej. :)
źródło: GxxVfrKXoAAq2SE
Pobierzskandowanie w sztabie Gosia Gosia Gosia xD
przyjechał do domu nie zdarzył się wysrać i okazało się że jednak nie
źródło: temp_file7661826279582070968
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matti-nn: No nie wiem, nie jestem w temacie ale wyborcy Konfy to bardzo różnorodna grupa od lewicy do prawicy więc może ma tam w tle plan awaryjny jak jarek dalej go będzie nazywał dzieciakiem.
Ja patrząc co mówią nie upierałbym się, że Konfederacja jest partią prawicową, a nawet idźmy dalej, czy jest sens tak dzielić politykę bo lewica już nie jest lewicą bo ma
@4x80: dzisiaj różnica jest taka, że jedni chcą batożyć gejów, a drudzy wieszać księży - nikt się nie przejmuje jakimiś głupotami jak gospodarka, czy podatki