Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
mentzen robi ze swoich wyborców debili

@matti-nn: No nie wiem, nie jestem w temacie ale wyborcy Konfy to bardzo różnorodna grupa od lewicy do prawicy więc może ma tam w tle plan awaryjny jak jarek dalej go będzie nazywał dzieciakiem.

Ja patrząc co mówią nie upierałbym się, że Konfederacja jest partią prawicową, a nawet idźmy dalej, czy jest sens tak dzielić politykę bo lewica już nie jest lewicą bo ma
  • Odpowiedz
lewica już nie jest lewicą bo ma w dupie ludzi pracy zaś prawica jest socjalna czyli socjalistyczna

@4x80: dzisiaj różnica jest taka, że jedni chcą batożyć gejów, a drudzy wieszać księży - nikt się nie przejmuje jakimiś głupotami jak gospodarka, czy podatki
  • Odpowiedz
@matti-nn: nie no pozostali nie robią xD nowe wały, afery, ministry równości, KPO, imigranci, budowa od 40 lat elektrowni jądrowej, marsze lgbt, dzieci ze związków homo, bieganie na granicy z kocami dla imigrantów, krótkotrwały VAT 23% tylko na 2-3 lata, podatek belki też na chwilę, robimy gimnazja- nie no likwidujemy gimnazja, kwota wolna 60k- jednak nie... można tak bez końca.
  • Odpowiedz