Aktywne Wpisy

karolina-oska +129
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +100
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Od 2 lat co tydzień w poniedziałki mamy obowiązkowe uzupełnianie ewidencji czasu pracy w dedykowanym programie.
Od 2 lat, systematycznie co poniedziałek dodaję dokładnie ten sam wpis na zasadzie kopiuj-wklej dotyczący mojego ostatniego tygodnia pracy u zewnętrznych klientów.
Dziś zaczynam urlop. Wchodzę jeszcze z rana na platformę ewidencji czasu pracy by uzupełnić zeszły tydzień i widzę komunikat, że moje ostatnie dwa tygodnie nie zostały zaakceptowane przez jednego klienta.
Jest to problem bo mam tylko 48h na odniesienie się do komunikatu aby mój moje godziny świadczenia usługi zostały rozliczone w pełnej stawce. Inaczej rozmowa z przełożonym i brak potencjalnej premii.
Więc na urlopie nie czekając na oficjalny mail klienta, dzwonię do projekt menagera który pod niego podlega.
I co, okazało się że od 2 lat wszyscy w zespole błędnie dodawaliśmy wpisy, gdyż nie były poprzedzone odpowiednio ustalonym przez klienta prefiksem. I PM projektu od 2 lat tego nie zauważał, zaś w weekend widocznie miał gorszy humor i przyczepił się o jego brak.
Dodam, że prefiks ten jest wyłącznie kosmetyką, bo służył w zamierzchłych czasach do wyszukiwania wpisów a obecnie nie jest do niczego już potrzebny. Chodziło tylko o zasadę. A ja teraz czekam zalogowany w trakcie urlopu na służbowym koncie by otrzymać zgodę od klienta na akceptację mojej pracy z ostatniego tygodnia.
@Rajev: spokojnie, jak wrocisz to sobie te godziny odbierzesz tak czy inaczej :)