Wpis z mikrobloga

Mój Tata kupował mnie i mojemu rodzeństwu gry #edukacyjne w kiosku. Uważam że były bardzo ciekawe i dużo uczyły? Pamiętam że mieliśmy całą serię (nazwy i wydawcy nie pamiętam, jeśli ktoś zna proszę o informację bo chętnie bym poszukała gry albo chociaż nagrań z YT bo to były świetne, proste gry które rozwijały mnie od najmłodszych lat. #gry takie jak: Historia, Wiedza o wszechświecie, Jak to działa, Przyroda, Dookoła Świata. Było tego więcej ale nie pamiętam wszystkich tytułów.

Jeśli ktoś jeszcze tutaj zna takie gry, zapraszam Panią nostalgię ;)
Plotkova99 - Mój Tata kupował mnie i mojemu rodzeństwu gry #edukacyjne w kiosku. Uważ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plotkova99: tak to się pc okay nazywało i tam było np. jak to jest zrobione itp
miałem to i cd-action w prenumeracie, bo rodzice mi ogarnęli XD
nawet był jeden cd z papieżem polakiem chyba
  • Odpowiedz
  • 0
@PanPawelDrugi: Też uważam że to było bardzo rozsądne z jego strony - bo bardzo wiele się z tych gier nauczyłam. Ma swoje wady jak każdy, ale jednak będąc w kiosku kupował mi te gazetki (gazetek nie czytałam, liczyła się tylko płyta :D). Żałuję trochę że wiele lat temu wyrzuciłam te pamiątki. Ale dobrze że chociaż na YT można powspominać. Ech, mam takie poczucie, że najlepsze lata życia już minęły.
  • Odpowiedz