Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

źródło: 1000008862
Pobierz@beer_man: szanuje, że podjąłeś próbę złamania
@kipowrot:
źródło: 1000008875
Pobierzźródło: 1000011743
Pobierz@kipowrot: siemano, nie spodziewałeś się mnie dzisiaj! Cumpel odkopał wątek to mi się przypomniało, że następnego dnia jak gadaliśmy dybli mje policjanty we Francji bo u nich rękawice są obowiazkowe na moto. Kazali założyć i puścili wolno, stękali jeszcze za tablicę przykręconą nakrętką - powinny być stałe nity, tak zrozumiałem.