Wpis z mikrobloga

@Adolf_Cartman: Pograłem trochę, to co on mówi to fakt, brak wojny na duża skalę.. jak wyjdzie zobaczymy jak będzie na dużych mapach, zestawianie poziomu ilości modyfikacji dodatków do broni np. snajpera w bf4 z 6-stką to rak xd trzeba zobaczyć co pozmieniają jeszcze po premierze, niby ma być ten dialog ze społecznością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adolf_Cartman @marek2121: Ja gram od bf2 i wszystko już widziałem, ale stawiać ten tytuł po samej becie na podium, to niezłym dzieciakiem trzeba być, jak widzę tych amerykańskich streamerów z rozdziwieszonymi japami to xd ludzie!! no jest ogromny progres względem poprzednika to jest oczywiste, ale żeby już kupować? zresztą pre-ordery już poleciały gęsto xd
  • Odpowiedz
to co on mówi to fakt, brak wojny na duża skalę..

@johnny_tsunami: no właśnie p------i bzdury. Cały film to narzekanie na to, że gra działa c-----o, co nie jest prawdą, bo pod względem optymalizacji jest bardzo dobrze, i że jest gorsza niż 3/4 bo mapy są za małe. Tymczasem beta BF3 miała tylko jedną mapę i było to metro, czyli mapa jeszcze bardziej zamknięta niż te trzy, które dostępne są
  • Odpowiedz