Wpis z mikrobloga

To oburzenie na wydawanie środków z #kpo byłoby nawet budujące gdyby nie to, że często oburzają się osoby które nie widzą nic złego i sami np. chodzą na lewe L4 za które płaci ZUS, korzystają ze zniżek ustawowych które im się nie należą i budżet państwa za to dopłaca, jak mają płacić to będą mówić, że paragon im niepotrzebny jeżeli będzie taniej, przepiszą dom na dzieciaka aby uzyskać 100% dofinansowania do termomodernizacji.
I nie, nie bronię tych często absurdalnych projektów, ale takie polowanie na czarownice to jak oburzanie się na typa co kogoś zabił bo zapieprzał a potem wsiadanie do samochodu i samemu zapieprzanie co też jest wręcz powszechnym zjawiskiem xD
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale potem są dane z ankiety

@turok2016: Ale ja postuję dane bezpośrednio z ZUS (wyniki kontroli), więc dane z ankiety są bez sensu w tym przpadku. Zwyczajnie tak jak piszę - wymyśliłeś sobie chochoła (p0laczki naciągają ZUS na l4), natomiast z kontroli wynika, że jest takich osób mniej niż 1/5. Ankiety to sobie możesz wsadzić w dupę, bo ja na studiach też w ankiecie wypełniłem, że ćpami dla jaj, mimo
  • Odpowiedz