Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

#kiciochpyta #pomagajzwykopem #pomocy #ipad #apple
Zacznę od tego ze nje jestem w PL. Jest cos na zasadzie olx hehe.. Ale jakbym używkę kupił od ciapTego lub marokanca i byłby z------y, to o zwrocie mogę zapomnieć raczej ;-)
Ale sa takie sklepy jak Cex czy Game Mania i często sa właśnie ipady w różnych kategoriach używalności.. Wiec ceny też sa różne w zależności od tych kategorii..
Tablety tez sa odnawiane przez zespół naprawczy...
https://www.bol.com/nl/nl/p/stylus-pen-voor-ipads/9300000189582011/?Referrer=ADVNLGOO002015-S--9300000189582011-PMAX-C-22283727516&gad_source=1&gad_campaignid=22283730459&gclid=CjwKCAjw49vEBhAVEiwADnMbbEOivrryxjwhs-ZACXO2YbYqiYAkaBlUO4ly45Jv0-Xt5gowxr6RqhoCOTcQAvD_BwE#open=true
Rysiki to nie wiem
Właśnie jak zobaczyłem ta app Procreate to mysle ze chciałbym się nauczyć tej app.. I tak dumam że wystarczyłby pod nią taki starszy model appla.. Ale może sie mylę.. Nie chce tez wywalac mnóstwa hajsu na tego appla. Gdzie na filmikach widziałem że dosc dlugo apple byl wspierany w aktualizacjach..
Teraz mam S Ultra 24 i rysik tutaj bangl fajnie. Mam kilka programów do rysowania
Chyba padnie na ten model. Co myślisz?
Taki pełny zestaw.. Klawiatura i rysik.. Plus 256gb to tak do 400 euro sie wyrobie.
Dzięki za te apki.. Napewno cos wykombinuje :)
Rękawiczka tez jest w planach. Widziałem juz na filmikach..