Wpis z mikrobloga

Pytanko takie. Ktos jest posiadaczem appla. Ipada? Ktos poleca konkretny model cos z starszych gen typu 6..7.. Szukam bardziej do aplikacji do rysunku etp.. Ktoś sie tym interesuje tak bardziej w stopniu zaawansowanym? Szukam czegoś tańszego z seri ipad.
#kiciochpyta #pomagajzwykopem #pomocy #ipad #apple
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kromeczek dziękuję za podpowiedzi.

Zacznę od tego ze nje jestem w PL. Jest cos na zasadzie olx hehe.. Ale jakbym używkę kupił od ciapTego lub marokanca i byłby z------y, to o zwrocie mogę zapomnieć raczej ;-)
Ale sa takie sklepy jak Cex czy Game Mania i często sa właśnie ipady w różnych kategoriach używalności.. Wiec ceny też sa różne w zależności od tych kategorii..
Tablety tez sa odnawiane przez zespół naprawczy...
  • Odpowiedz
@CHI77OUT: no to tak, android też ma dużo programów ale ogólnie to jest gorzej niż na iPadzie, np android nie ma procreate, ale ma podróbkę procreate która nazywa się tam hipaint czy coś takiego, program który używam czyli clip studio paint jest tu i tu ale wymaga subskrypcji -120zl rocznie., przynajmniej dla mnie oprogramowanie nie jest problemem, nawet wolę Androida jako system bo jestem przyzwyczajony z telefonów

Rysiki to nie wiem
  • Odpowiedz
  • 0
@kromeczek aż zerkne zainstaluje ten na androida.
Właśnie jak zobaczyłem ta app Procreate to mysle ze chciałbym się nauczyć tej app.. I tak dumam że wystarczyłby pod nią taki starszy model appla.. Ale może sie mylę.. Nie chce tez wywalac mnóstwa hajsu na tego appla. Gdzie na filmikach widziałem że dosc dlugo apple byl wspierany w aktualizacjach..

Teraz mam S Ultra 24 i rysik tutaj bangl fajnie. Mam kilka programów do rysowania
  • Odpowiedz
  • 0
@kromeczek ja już prześwietlilem ten tablet. Pytam Ciebie co myślisz? :)

Taki pełny zestaw.. Klawiatura i rysik.. Plus 256gb to tak do 400 euro sie wyrobie.

Dzięki za te apki.. Napewno cos wykombinuje :)
Rękawiczka tez jest w planach. Widziałem juz na filmikach..
  • Odpowiedz
@CHI77OUT: no uważam że lepsze niż te zabytkowe iPady, nowy tablet, duży ekran, rysik w zestawie, , klawiatura, zobacz sobie na AliExpress czy są końcówki do kupienia bo jak na matowej foli rysujesz to się szybko ścierają, miałem przez chwilę oneplus pada 1 generacji i naprawdę spoko się rysowało (mimo że rysik miał tam jakieś problemy), rękawiczkę sobie kup bo te ekrany dotykowe lubią właśnie przypadkowe dotknięcia łapać, iPad jest
  • Odpowiedz
  • 0
@kromeczek super. Zaraz bede zamawiał. Tyllo nie wiem czy ten 128 czy 256gb bo tam jakis szybszy dysk jest 4.0 ufs w tym 256... Ale nie wiem czy mi to wielce potrzebne..
  • Odpowiedz