Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: widze czarne orly zaczynaja promocje :) no ale w sumie spoko, takich wariatow nam trzeba, dacje mu denisa na poczatek i kupuje ppv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrBeast na niego w 2016 lider psychofans normalnie zrobił zamach w biały dzień autem gościa potracił i nożem czy tam maczetą pochlastał całego tak że ledwo przeżył , jak się wybudził stwierdził że żadnego pobicia sobie nie przypomina
  • Odpowiedz
@Jax89 a to ja się aż tak nie znam ,ale z tego co mi wiadomo to go pogonili wykręcając mu lewą aferę jakąś ( chyba o bycie konfidentem ale nie znam się aż tak ). No i teraz za te aferę lata po mieście i przy każdej okazji nagrywa jak któregoś wali w łeb/ pluje w mordę i każe się przepraszać
  • Odpowiedz
  • 5
@Eftef to nie oto chodzi czy imponuje bo to zwierze. Wyobraź sobie takiego Natana który go p-------a na konferencji. Dymy wywalone ponad program Załęcki/Gracek vs Natan
  • Odpowiedz
@Krzysio_misio12 https://www.instagram.com/wsciekly_biznesmen

Łapcie jego insta z ostatnią akcją, a tymczasem jeśli ktoś ma te filmiki Kaniola z Castoramy czy ikei jak lisicuje tego „rzekomego kota” co mu cisnął i przeprasza kaniola, albo ten filmik ze szpitala co dziadek zwraca mu uwagę bo jedzie ze swoim byłym koleżką, to podeślijcie mi proszę na pv, te filmiki to istne arcydzieło lub podeslijcie tutaj
  • Odpowiedz