Wpis z mikrobloga

#kiszak
Ktoś na tagu #przegryw pytał, dlaczego taki patus, który pobił menela, ma taką"fajną gotycką myszkę" za partnerkę.

Otóż właśnie dlatego, że jest patusem

Ona jest po prostu patusiarą, której agresja Rumuna imponuje. Zobaczcie ostatnią aferę o to, że ktoś "obraził" Amandę, a Rumun od razu się rzuca do gościa xD w podświadomości takiej Panny jest że jej rycerz ja BRONI xDDDDD

A pobicie menela to nie był "brak opanowania i problemy z emocjami" tylko "umiejętność bronienia się" i "nie pozwalanie na to, żeby byle kto mu fikał" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oboje siebie warci.

#patologiazmiasta #patologiazrumunii
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ktoś na tagu #przegryw pytał, dlaczego taki patus, który pobił menela, ma taką"fajną gotycką myszkę" za partnerkę.

@miloszy: Przede wszystkim to problem z takim ludźmi jest taki, że oni dosłownie zawsze zamiast zrobić coś ze sobą i swoim życiem żeby też mieć będą się pytać dlaczego oni nie mają a ktoś inny tak. Zupełnie jakbym im się cokolwiek należało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: nie rozumiem, to normalne pytanie. Jeśli ja czegoś nie mam, a kto inny ma, to chcę znać różnice, zebym wiedział, co musze zrobić. Przecież nie jesteś w stanie zagwarantować nikomu ze jak zrobi X i Y to znajdzie sobie pannę, bo relacje międzyludzkie są bardziej skomplikowane
  • Odpowiedz
Jeśli ja czegoś nie mam, a kto inny ma, to chcę znać różnice, zebym wiedział, co musze zrobić. Przecież nie jesteś w stanie zagwarantować nikomu ze jak zrobi X i Y to znajdzie sobie pannę, bo relacje międzyludzkie są bardziej skomplikowane

@miloszy: I właśnie tutaj jest problem największy, tacy ludzie bardzo często wręcz nagminnie chcą odpowiedzi z gwarancją.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: nie chcą być wyśmiewani za to że próbują i im nie wychodzi, dlatego szukają skutecznych rozwiązań.Jak szukasz instrukcji jak np. naprawić kran to oczekujesz konkretnych kroków, które powinny zadziałać, czy rad w stylu " NWM, weź żabkę i się nią pobaw nad kranem, lol, mi to zawsze wychodzi xDDDDD beka z przegrydraulików xDDDDD"
  • Odpowiedz
nie chcą być wyśmiewani za to że próbują i im nie wychodzi, dlatego szukają skutecznych rozwiązań.

@miloszy: To, że ci czasami coś nie wyjdzie jest normalną i naturalną częścią życia każdego z nas, natomiast najważniejszą rzeczą jest to co zrobisz w przyszłością jeśli ci teraz nie wyjdzie coś, ile jesteś w stanie z tego wyciągnąć na przyszłość i czerpać z tego nauki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: w przypadku relacji z ludźmi, a już szczególnie z płcią przeciwną, tak naprawdę nigdy nie jesteś w stanie wyciągnąć sensownych wniosków, dlaczego nie wyszło. Kobiety nie potrafią/nie chcą powiedzieć, co im w tobie przeszkadzało, ktoś inny będzie po prostu złośliwy i ci skłamie, etc.

Może jesteś normalny, ale masa ludzi z tagu #przegryw są w spektrum autyzmu i po prostu NIE CZUJĄ pewnych rzeczy. Nie są w
  • Odpowiedz
Kobiety nie potrafią/nie chcą powiedzieć, co im w tobie przeszkadzało, ktoś inny będzie po prostu złośliwy i ci skłamie, etc.

@miloszy: Bzdura, to kwestia po prostu tego jakie kobiety sami sobie wybieracie.
  • Odpowiedz