@Cosipi: gigantyczne złodziejstwo czyli ile? Bo całe KPO to ponad 200 mld. A ten program to całe 0.5% tego. Konforuski od początku pierdziela populistyczne bzdury i tu jest tak samo.
@Cosipi: paradoksalnie, choć konfederacja niby zawsze kłamie, to po czasie okazuje się że zawsze miała rację. Tak jak w tym przypadku. Tymi którzy się mylili albo kłamali byli akolici koalicji
@smutny_kojot jasne że miał, tak było z dosłownie każdymi dotacjami. To że idea została wypaczona to wina cwaniaków. Jak nie zamknę mieszkania i wejdzie złodziej to do kogo mogę mieć pretensję? Do siebie że nie zabezpieczyłem dobytku czy tego który złamał prawo?
@Lach__Anonim: Dosłownie ani 1 słowa o tym, że za te pieniądze janusze będą kupować głupoty, tylko o tym, że to pieniądze na kredyt, ale bez słowa o tym, że skrajnie korzystny i taki, który byśmy musieli spłacać bez względu na to czy byśmy te pieniądze wzięli czy nie.
Wątpię, żeby pisowcy wszyscy razem wzięci tyle ukradli.
@Lach__Anonim: XD XDDDD oj chłopie. prawie 1/10 tego p-----------ł Sasin, kolejną 1/10 przewalił fundusz sprawiedliwości. MILIARD kosztowały betonowe słupy w miejscu elektrowni.
@Cosipi: konfederacja jest przeciwko wszystkiemu od zawsze. Nie czyni to absolutnie że jest rzetelna gdy raz na jakiś czas wokół tematu, w którym zabrali głos wyrośnie afera. Zepsuty zegar dwa razy w ciągu dnia pokazuje dobra godzinę i tym jest właśnie konfederacja
Konforuski od początku pierdziela populistyczne bzdury i tu jest tak samo.
@TenXen47: Aaa to tylko 0,5% to wcale nie dużo. 0,5% masy Słońca wyciskam seriami na ławeczce xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@TonyMalin: k---a szkoda że nie wyciągnąłem, rząd nie miałby w tej sprawie nic do gadania xd
@TenXen47: ależ racjonalizacja xD
Te pół procent jakieś 1000000000 PLN(słownie jeden miliard złotych)
Wątpię, żeby pisowcy wszyscy razem wzięci
@Lach__Anonim: Dosłownie ani 1 słowa o tym, że za te pieniądze janusze będą kupować głupoty, tylko o tym, że to pieniądze na kredyt, ale bez słowa o tym, że skrajnie korzystny i taki, który byśmy musieli spłacać bez względu na to czy byśmy te pieniądze wzięli czy nie.
@TonyMalin: No ja bym miał pretense do siebie. Ubezpieczyciel by się ze mną zgoził.
Robiący laskę przedsiębiorcom Tusk to lewak
@Lach__Anonim: XD
XDDDD oj chłopie. prawie 1/10 tego p-----------ł Sasin, kolejną 1/10 przewalił fundusz sprawiedliwości. MILIARD kosztowały betonowe słupy w miejscu elektrowni.