Wpis z mikrobloga

Witam,

Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.

Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pierwsze dni jak ją zostawiam samą w domu na czas pracy - bardzo spoko. Podglądałem ją kamerką i na zmianię śpi, harcuje z zabawkami, je i znowu śpi. A jak wracam to zaraz przychodzi i łasi się przy nogach o 1. mizi 2. miche ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bardzo żywy knedelek z niej, dostała już porządny wysoki drapak, dodatkowe zabawki, jutro przyjdą kolejne no i przyszły zamówiona Dolina Noteci, którą nawet dość ze smakiem wpieprza. Trochę mnie dziwi, że w ogóle nie pcha się do małego pokoju gdzie jest materac na podłodze i tam śpię. Ten pokój traktuje jakby nie istniał. Ani się tam nie bawi ani nie przebywa. Może to wina tego, że pod toaletką leży transporter ( ͡° ͜ʖ ͡°) A propos transportera - chyba przywykła do jeżdżenia w nim autem, bo na początku dość mocno miauczała, a wczoraj całkiem spokojnie przejechała do i od weta. Leżała i nawet trochę jej się zdrzemnęło.

Podsumowując, System Dystrybucji Kotków znów udowodnił że działa znakomicie. Miała zostać u rodziców, a wyszło że mam nową współlokatorkę.

Pozdrawiamy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

#smiesznekotki
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/82561271/witam-przepraszam-ze-tak-pozno-ale-co-tu-sie-dzisi

Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz

@SunnO +385
Witam,

Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek
  • Odpowiedz
  • 3

Treść została ukryta...

@SunnO +385
Witam,

Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek
  • Odpowiedz
  • 16
@szurszur: pronto, raz tak namieszała, że nie wiedziałem jak to odkręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Raz mi wskoczyła w trakcie gierki i prawie bana dostałem za friendly fire xd
  • Odpowiedz