Aktywne Wpisy
rybka11111 +201
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz
iquiet +34
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy.
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
![Nawiązano komunikację z akumulatorem Milwaukee Full M18 [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/36b98a192ab221780403afa3ad9b38389c15db8d06b12e42a009b000dc5a4c04,q80.jpg)

Jak mnie wkurza zakladanie na Wypoku, ze IT = programowanie. Czytam te Wasze wypociny o sprintach, pasjonatach, Kamilkach poganianych przez Julke Scrum Masterke i widze, ze ekstrapolujecie to na cala branze. Ja sobie pracuje w supporcie, nie zarabiam moze kokosow (wychodzi 11,5k netto), ale nie musze sie z niczego doksztalcac po godzinach, dalej robie 3 czy 4 godzinny dziennie realnej pracy, full remote i na nic nie narzekam. Wyciagnijcie glowe z d--y i przestancie swoja galaz, przerzucac na cala branze.
Uff, zesralem sie i mi lepiej xD
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: dalej się chwal w necie, będziesz miał zaraz 10 ludzi na twoje miejsce.
Gdzie to tysiac innych zawodow, obrobka danych, helpdeski, rozwiazania chmurowe, sieci, projektowania rozwiazan (w ogole nie piszac linijki kodu), jakies rozwiazania low code/no code, UI/UX, projektowanie dashboardow i tysiace tysiace innych prac.
No ale wypopek widzi tylko updek branzy i wspomniane juz j-----e w sprintach 80zl za godzine dla laskawego pana z hameryki xD
Analogicznie załóżmy że mnie wywalają z roboty w lodziarni i zaczynam serię postawom tym jakie to lody są złe dla ludzi. I walę po 3 wpisy dziennie. Albo mam nietolerancję na mlek i codziennie idę pikietować z napisem „j---c krowy”