Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +118
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

To już do tego dochodzi, że muszę robić #rozdajo, żeby odzyskać swoje 15 letnie konto, bo support wykopu od 7 dni nie potrafi rozwiązać prostej sprawy? (2 lata temu chyba została nałożona obowiązkowa weryfikacja telefoniczna, telefon jaki wtedy podałem, już nie istnieje, umowa została rozwiązana, a numer jest nieodzyskiwalny).
To już nawet nie o to chodzi, ale krew mnie zalewa z powodu poziomu supportu i obsługi klienta w różnych firmach i portalach. To jest jakaś epidemia, czy tylko ja mam pecha?
WIęc rozdaje oto te ledowe neonowe Serce, bo mnie się ciśnienie podnosi. Wysyłka w poniedziałek, losowanie zwycięzcy za 24h.
I kurde, oddajcie mie moje konto!!!
Zasiedlam również tag #zaczynamodnowa, gdzie będę pisał o swoich zmaganiach w "re-startowaniu" życia po ponad 2 latach, z którego to wyłączyła mnie choroba, i szereg zdarzeń, które ją striggerowały.
Ps. w ciągu następnego tygodnia wystawie około 100 ledowych neonów na sprzedaż, a dzisiaj wystawie około 10 na 24h, ponieważ nie mam na jedzenie. Nie mam, i ostatnio przechodziłem 7 dniową głodówkę i mdlałem, a mam dużo pracy i nie mogę sobie na to pozwolić, więc, może coś was zainteresuje, możecie sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/uzytkownik/KAMELNEON_POLSKA
Ps2. słaba jakość zdjęć, bo mam beznadziejny telefon
źródło: 20250807_082428
Pobierz@oddajciemiekonto: która nie obowiązuje starych kont
@Bpnn: obowiązuje, bo mi tez jakis czas temu kazali podac telefon, a jak nie to blokada konta xd a konto mam juz prawie 7 lat
Tak, to już do tego dochodzi.
Zapomniałeś o tagu #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@oddajciemiekonto: to od dawna
@oddajciemiekonto: ja miałem ze stażem 11 lat.
No tak nie do końca. Mnie zablokowali dostęp do konta i zażądali weryfikacji, wyłudzając ode mnie podanie im numeru. Z drugiej strony, jeśli założysz konto poprzez Google lub Apple ID, to nie proszą Cię o numer… do czasu, aż pewnie trafisz na zawziętego moderatora.
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ