Wpis z mikrobloga

#rozdajo #wykop #wykopefekt #zaczynamodnowa #zydkrecikorba

To już do tego dochodzi, że muszę robić #rozdajo, żeby odzyskać swoje 15 letnie konto, bo support wykopu od 7 dni nie potrafi rozwiązać prostej sprawy? (2 lata temu chyba została nałożona obowiązkowa weryfikacja telefoniczna, telefon jaki wtedy podałem, już nie istnieje, umowa została rozwiązana, a numer jest nieodzyskiwalny).

To już nawet nie o to chodzi, ale krew mnie zalewa z powodu poziomu supportu i obsługi klienta w różnych firmach i portalach. To jest jakaś epidemia, czy tylko ja mam pecha?

WIęc rozdaje oto te ledowe neonowe Serce, bo mnie się ciśnienie podnosi. Wysyłka w poniedziałek, losowanie zwycięzcy za 24h.
I kurde, oddajcie mie moje konto!!!

Zasiedlam również tag #zaczynamodnowa, gdzie będę pisał o swoich zmaganiach w "re-startowaniu" życia po ponad 2 latach, z którego to wyłączyła mnie choroba, i szereg zdarzeń, które ją striggerowały.

Ps. w ciągu następnego tygodnia wystawie około 100 ledowych neonów na sprzedaż, a dzisiaj wystawie około 10 na 24h, ponieważ nie mam na jedzenie. Nie mam, i ostatnio przechodziłem 7 dniową głodówkę i mdlałem, a mam dużo pracy i nie mogę sobie na to pozwolić, więc, może coś was zainteresuje, możecie sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/uzytkownik/KAMELNEON_POLSKA
Ps2. słaba jakość zdjęć, bo mam beznadziejny telefon
oddajciemiekonto - #rozdajo #wykop #wykopefekt #zaczynamodnowa #zydkrecikorba 

To ju...

źródło: 20250807_082428

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

która nie obowiązuje starych kont

@Bpnn: obowiązuje, bo mi tez jakis czas temu kazali podac telefon, a jak nie to blokada konta xd a konto mam juz prawie 7 lat
  • Odpowiedz
@Lomar15: współczuję xd, ale generalnie to wykop przez swoje działanie odpycha od siebie użytkowników, jak tak dalej będzie to kwestia czasu, aż znajdzie się alternatywa, lub serwis umrze śmiercią naturalną
  • Odpowiedz
@Bpnn

która nie obowiązuje starych kont

No tak nie do końca. Mnie zablokowali dostęp do konta i zażądali weryfikacji, wyłudzając ode mnie podanie im numeru. Z drugiej strony, jeśli założysz konto poprzez Google lub Apple ID, to nie proszą Cię o numer… do czasu, aż pewnie trafisz na zawziętego moderatora.
  • Odpowiedz
@oddajciemiekonto: no niestety. Tyle dobrego, że mam pod ręką angielski numer, to wykorzystałem, byle nie podawać polski, który w związku z polskim prawem, jest już dana osobową, gdy trzeba się identyfikować, by go mieć.
  • Odpowiedz
@Korda: ah, dramat z tym jest, ja robilem teraz zmiane w ceidg i musialem potwierdzic 14 razy (!!!) zanim to wyslalem. Bezpieczenstwo, bezpieczenstwem, ale to jest serwis ze smiesznymi obrazkami, tym bardziej, ze udowodnilem w mojej ocenie w 101%, ze to ja i moje konto.
  • Odpowiedz