Wpis z mikrobloga

@Krisztiano_Ronaldo: prawdziwy soulsiarz to dostanie w------l nawet na najłatwiejszym poziomie trudności, bo walka jest tak zaprojektowana, żeby każdy soulsiarz robiący uniki na każdym kroku został ukarany za swoje przyzwyczajenia xD tu trzeba ofensywnie wjeżdżać, a nie 3 uniki, cios i od nowa
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo Legancko, miłego grania. Ja przeszedłem grę już kilka razy na Legendarnym Tropicielu, na trzech osobnych save'ach robiłem buildy pod trzy główne statystyki i nadal gardy doskonałe mi wchodzą rzadziej, niż bym chciał XD

Nie wszyscy bossowie mają opcję wezwania summona - żeby nie było, że nie ostrzegałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo: Gram obecnie, mam ponad 32 godzin. Bardzo fajny, chyba najlepszy soulslike który nie jest od FromSoftware. Aczkolwiek jest mało oryginalny, dosłownie jest to miszmasz Dark Souls, Sekiro i Bloodborne. Jedyny oryginalny pomysł to montowanie własnych broni, co jest całkiem fajne. Fabularnie jest to bardziej zrozumiałe od soulsów i postacie są ciekawsze, ale wciąż jest to fabuła dość enigmatyczna.
Tak czy siak to bardzo dobra gra. Polecam.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: zgadzam się fest, ogólnie tutaj brakuje tak bardzo tej wertykalności w lokacjach, o której p------i tyle rumun. xD + rozwiązanie z grupowymi bossami najlepiej zaprojektowane.
@Krisztiano_Ronaldo enjoy giereczka, naprawde przyjemna poza zielonym s---------m(będziesz wiedzieć co jest 5 jak trafisz na to)
  • Odpowiedz