Aktywne Wpisy

lubaxd +187
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Afrobiker +80
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz

#hydraulika #kiciochpyta #pomocy
źródło: temp_file892639579473835474
PobierzA realnie to raczej do tego pasującej głowicy nie znajdziesz. Zostaje ewentualnie jakaś rzeźba z zamocowaniem na zewnątrz i dopasowywaniem długości trzpienia, mowa oczywiście o jakieś elektronicznej. Bo klasycznej nie ma co szukać.
Czerwonego nie miałem zamiaru ruszać ale w centrum jest dzyndzel jak w termostatach więc myślałem żeby tym regulować jak mocno grzeje grzejnik bo nie ukrywam że często jest tam za gorąco
https://www.oventrop.com/pl-PL/produktysystemy/daneoprodukcie/1616100
Pierwotnie było tam to
https://i.ebayimg.com/images/g/O38AAOSwncJeKcat/s-l1200.jpg
Ale ten wyżej podobno pasuje.
Komentarz usunięty przez autora
Średnica tego największego, zewnętrznego pierścienia metalowego (tego trochę pomazanego farbą, trochę nie), to 40mm. Ale zakładam że te 38mm to do środka wchodzi? czy na to? Coś
jak będzie pasować to się odwdzięczę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
EDIT: zakładam że kluczem nastawnym którego nie mam
lub wystarczająco dużymi kombinerkami, których - uwaga - też nie mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file3843663836309260928
PobierzNową głowicę przed założeniem rozkrecasz na maca, co ułatwia jej założenie.