Aktywne Wpisy

lukasj +234
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
CenturionWodka +242
A wy sie smialiście z ukrainy że cwaniactwo, łapówkarstwo, przekręty i korupcja xD #kpo

#polityka
@SmokStarodawny: W sensie farma botów kibicowała, z resztą pewnie ta sama, która was teraz przekonywała, że Trzaskowski szatan, więc lepszy chuligan?
Btw dalej jest tu zdecydowanie więcej zwolenników Nawrockiego, niż przeciwników.
@wstanczyk: teraz to już nie da się tego stwierdzić bo wykop nie kontroluje już multikont, ten portal zdycha jak Facebook
No, a co do reszty postu to chlop bzdury pisze, bo większość postów to śmianie się z lewaków, silniczkow i uśmiechniętych, a nie krytyka.
@GalNonimus: to my chyba inne wykopy przeglądamy, bo u mnie całe gorące zawalone krytyką nowego prezydenta
@SmokStarodawny: @GalNonimus jak wrzucacie na czarno wszystkie osoby o odmiennych poglądach to tak się potem tworzą banieczki informacyjne xD
@NaczelnyWoody: no ten ruch, to jest dla mnie do dziś absolutnie niezrozumiały. Może w zamian za tę dotację z NCBiRu obiecali, nie mam pojęcia ¯\(ツ)/¯ Bo strzał w kolano ewidentnie.
@SmokStarodawny: bo ja wiem, ja juz kilkanaście razy czytałam jak to pan prezydent Karol Nawrocki już jest najlepszym z dotychczasowych prezydentów xD
@SmokStarodawny: To co on się oduczył tego angielskiego przez 10 lat prezydentury? XD