Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak 10 lat temu cały wykop kibicował Andrzejowi Dudzie, oraz jak był tutaj wychwalany, że inteligentny, biegle mówi w języku angielskim, no prezydent marzenie, kandydat idealny, czas jednak pokazał jak było naprawdę, dzisiaj gdy cały wykop wspólnym głosem krytykuje, potępia, pokazuje w najgorszym świetle Karola Nawrockiego, daje to nadzieję, że faktycznie będzie dobrym prezydentem

#polityka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

cały wykop kibicował Andrzejowi Dudzie

@SmokStarodawny: W sensie farma botów kibicowała, z resztą pewnie ta sama, która was teraz przekonywała, że Trzaskowski szatan, więc lepszy chuligan?

Btw dalej jest tu zdecydowanie więcej zwolenników Nawrockiego, niż przeciwników.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: No nie, akurat w trakcie pierwszej kadencji ludzie byli zmeczeni PO i Duda miał prawdziwe poparcie. Farmy jeszcze nie były potrzebne, a PiS nie dorósł do tworzenia takiej formy propagandy. Teraz oczywiście jest inaczej...

No, a co do reszty postu to chlop bzdury pisze, bo większość postów to śmianie się z lewaków, silniczkow i uśmiechniętych, a nie krytyka.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: w sensie zdecydowana większość wykopu, tak jak teraz zdecydowana większość wykopu twierdzi, że Trzaskowski byłby lepszy, głos wykopy w takich sprawach można porównać do odwrotnego midasa ;)
  • Odpowiedz
No, a co do reszty postu to chlop bzdury pisze, bo większość postów do śmianie się z lewaków, silniczkow i uśmiechniętych, a nie krytyka.

@GalNonimus: to my chyba inne wykopy przeglądamy, bo u mnie całe gorące zawalone krytyką nowego prezydenta
  • Odpowiedz
teraz to już nie da się tego stwierdzić bo wykop nie kontroluje już multikont

@NaczelnyWoody: no ten ruch, to jest dla mnie do dziś absolutnie niezrozumiały. Może w zamian za tę dotację z NCBiRu obiecali, nie mam pojęcia ¯\(ツ)/¯ Bo strzał w kolano ewidentnie.

Farmy jeszcze nie były
  • Odpowiedz