Wpis z mikrobloga

Jakoś tak Rymanowski mi ostatnio zaczął zajeżdżać mocną prawicą, popularyzowanie szurów medycyny, wpisy krytykujące obecny rząd na X - po prostu przeklejenie cytatów polityków opozycji bez własnego komentarza czy też kontekstu, etc.

A teraz jeszcze się Bosak wypstrykał, że są na "Ty"

ja Ci...Panie

#polityka #konfederacja
programista70k - Jakoś tak Rymanowski mi ostatnio zaczął zajeżdżać mocną prawicą, pop...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista70k: Rymanowski po prostu czuje wiatr z którym trzeba płynąć żeby robić zasięgi i w przyszłości być może nie mieć zatargów z władzą. Już pełno takich było co robiło takie szpagaty.

Zaraz przyjdzie jakiś polityk z KO z którym też się poklepie po plecach... i tak to się będzie kręcić. Jak będzie miał urodziny to przyjdą wszyscy z całej sceny i postawią flaszkę na stół...
  • Odpowiedz
@Szalom nigdzie tak nie napisałem, że ktoś jest pisiorem czy silniczkiem etc. Nie lubię używać takich dzielących Polaków określeń. Sam zakładasz, że ja mam jakieś przekonania i zdanie i na tej podstawie tworzysz w swojej głowie obraz mojej osoby, na podstawie jakiegoś wycinka rzeczywistości dopisujesz całą resztę.
  • Odpowiedz
@programista70k: No ty szukasz jakiegoś spisku dziejów jak dla mnie że ‚zajeżdża prawica’. Co to w ogóle znaczy? Ja nie jestem jego jakimś fanem czy wielkim znawcą ale wiem że na przykład jest zadeklarowanym praktykującym katolikiem

Brzmisz trochę jakbyś słuchał tych jego podcastów i ci się podobały a teraz byś odkrył o nim coś czego nie ukrywał ale coś z czym się nie zgadzasz i masz jakiś dysonans który musisz
  • Odpowiedz
@programista70k no rymanowski to kolejny psychoprawicowy szur, pluje mu na ryj za promowanie tych wszystkich szarlatanow typu witczak

Oczywiście konfiarze i inni bezmozgowcy będą się nim zachwycać, tak samo jak jaruzelską (xDDD, bo robi za stojak na mikrofon dla szurii
  • Odpowiedz
@programista70k: zawsze taki był. Zresztą to kiepski dziennikarz po pozwala gościom kłamać i nie kwestionuje tego co mówią. Jak dla mnie jakikolwiek dziennikarz który tak postępuje to zero. Przez co te wywiady to wyglądają bardziej na promocje gościa niż na "faktyczny" wywiad.

Dziennikarz ma pytać i kwestionować wszystko i powoływać się na fakty.
  • Odpowiedz