Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +50
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz
Okunciaran +13
#raportzpanstwasrodka thomas odszedł od nas 2 dni temu, uraz kręgosłupa. Następna niepotrzebna smierć w klapkenhouse

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na całe szczęście udało się chłopa uratować, ale koleś się już witał z anielskim orszakiem.
Wiecie co było najgorsze? Stare kwoki w przy scenie, które nagrywały akcję ratunkową. Podbiegłem szybko do jednej, zasłoniłem aparat i się pytam co ona odp$#%# to zszokowana mi mówi, że wnusie nagrywa bo tam stoi.
Ludzie wstydu nie mają.
Z dobrych rzeczy:
- lemoniada / kompot 3zł
- 10 pierogów za 15zł (niezależnie od wariantu)
- chleb ze smalcem i ogórkiem za 5zł
- kawałek ciasta 5zł
Na cały festiwal zrobiono 110k pierogów.
Po godzinie już niektórych wariantów już nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niewiemjaktootagowac #jedzzwykopem #pierogi
źródło: IMG_8423
PobierzZa taką kasę to aż żal nie zjeść kilograma xd
W Krakowie za jednego pieroga ile sobie liczą xD
Gdzie to było?
https://www.jaslo4u.pl/xv-podkarpacki-festiwal-smakow-regionalnych-pierogi-juz-3-si-newsy-jaslo-34672
@onionhero: zazdro :O, ale bym sie pod korek n----------ł jezuskuuu
@onionhero: Dziękuję za zdrową reakcję.
Santo subito! Czy ja muszę o takich pysznościach czytać o 22:45? Miej litość Mireczku! (╯︵╰,)
Ale już wiem co jutro będzie na obiad (ʘ‿ʘ)