Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@K-S-: nawet jak zdążysz wyjąć to nic z tego. Jakiś chad zrobi bombleka książnicce i przez sam fakt że keidys zamoczyłeś będziesz płacił bo powie ze twój. Nie ważne kto spłodził, ważne kto wychowa
  • Odpowiedz
@Tony47: @K-S-

Wazektomia 2k zapewnia spokój na całe życie i ciężko bedzie to podważyć w sądzie.

Skoro tyle ruchacie różne kobiety bez gumy to polecam sie szarpnąć, z wydatków na cialo druga najlepsza inwestycja po korekcie laserowej a wiadomo, ze antynatalizm ma racje wiec nie ma sensu
  • Odpowiedz
  • 0
@K-S-: jaką ja porade napisalem? Nic ci nie doradzam jedynie stwierdzam że to co piszesz (wyjecie na czas) nawet jeśli się uda to nic nie daje
  • Odpowiedz
@K-S-: No, ale mi nie szepta tylko się spuszczam w srodku bez konsekwencji.

S--s w gumce jest c-----y jak spróbujesz juz bez, po prostu trzeba byc idiotą, żeby r----c bez jesli sie nie zrobiło wczesniej tego zabiegu.

No i wyjmowanie nie ma nic do rzeczy. Google.pl: precum. Nie musisz miec orgazmu, zeby kogos zaplodnic, myslalem ze juz kazdy to wie w 2025.
  • Odpowiedz
@Tony47: @jegertilbake

Wiem że to nic nie daje i że to żadna antykoncepcja. To był po prostu taki żart. Ogarniacie jak jest aniołek i diabełek na ramieniach i jeden daje dobrą radę a drugi złą.
  • Odpowiedz