Aktywne Wpisy
klubzangli +60
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

jmuhha +8
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz

Wazektomia 2k zapewnia spokój na całe życie i ciężko bedzie to podważyć w sądzie.
Skoro tyle ruchacie różne kobiety bez gumy to polecam sie szarpnąć, z wydatków na cialo druga najlepsza inwestycja po korekcie laserowej a wiadomo, ze antynatalizm ma racje wiec nie ma sensu
Ja tam na początku napisałem "a szatan szepcze do ucha", w sensie to jest zła rada. A wy tu mi jakieś porady piszecie ¯\(ツ)/¯
S--s w gumce jest c-----y jak spróbujesz juz bez, po prostu trzeba byc idiotą, żeby r----c bez jesli sie nie zrobiło wczesniej tego zabiegu.
No i wyjmowanie nie ma nic do rzeczy. Google.pl: precum. Nie musisz miec orgazmu, zeby kogos zaplodnic, myslalem ze juz kazdy to wie w 2025.
Wiem że to nic nie daje i że to żadna antykoncepcja. To był po prostu taki żart. Ogarniacie jak jest aniołek i diabełek na ramieniach i jeden daje dobrą radę a drugi złą.