Aktywne Wpisy

iluvmypickle +2
do mirków 30+:
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
ktos-z-przyszlosci +331

Ostatnio pokonuję dużo trasy (ok. 80kkm rocznie). Początkowo jeździłem na GoogleMaps ale mam do nich bardzo dużo zastrzeżeń.
1. Pokazuje z d--y alternatywne objazdy (na zasadzie - zjedź z ekspresówki, zrób kółko i taka trasa to +10 minut) xD
2. Na dłuższych trasach całkowicie nierealny czas dojazdu (potrafi się skrócić, mimo, że inna aplikacja pokazuje czas prawidłowy np. G pokazuje 7 godzin, Tomtom - 5.50 i w sumie dojeżdżam na miejsce po 5.53).
3. W ogóle nie omija korków w trasie. Prowadzi jak dzwon na korek i c--j (Tomtom pokazuje objazd i np. 30 minut zaoszczędzone).
Próbowałem Waze (ale tam czasy dojazdu też z d--y, dodatkowo brak planowania tras z przystankami. Emotki (c--j wie o co chodzi) są rozrzucone po drodze, bo ktoś się zatrzymał 7 miesięcy wcześniej.
Próbuję TomToma, ale cena mnie trochę boli, 300 zł za rok to sporo i też nie ma funkcji planowania trasy z przystankami.
Na czym Wy jeździcie?
#nawigacja #googlemaps #tomtom #navitel #sygic #automapa #yanosik #samochody
źródło: 675013c7bb1f8_o_full
PobierzMagic earth
Here wego
1. waze
2. tomtom apka 20€ rok
3. sygic mam lifetime.
W sumie czechy i niemcy to waze prowadzi najlepiej.
Z drugiej strony TomTom nie ma punktów pośrednich i kosztuje 300 zł za rok, w dodatku wolniej niż GMaps aktualizuje dane na temat długości korka.
Dzięki za
ps. na TomToma jest ze 2 razy w roku promka i dają darmową licencję na rok, aby uzyskać informację kiedy, najlepiej założyć sobie konto na pepper i ustawić alert.