Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +374
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +315
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

PS. Umyj dupsko bo śmierdzi
Ok 0ski
Komentarz usunięty przez moderatora
Od razu mówię, nie dam sobie ręki odciąć, że było bolcowane, ale dziwna otwartość tych "dam", to że były wstawione, same zainicjowały rozmowę i podtrzymywały ją, zaprosiły ich żeby usiedli, goście przestali sprzedawać, przynosiły im drinki z baru na
źródło: temp_file3954052724043480763
PobierzKijem przez szmatę bym nie tknął, chyba że zaliczyłbym zgon. Zbyt wulgarne, za ostro umalowane, takie typowe wręcz Karyny.
Twoja laska jest wkurzona bo sama poczuła zew kutangi równika, a tu uwiązana typem co jej jeszcze pille wykłada i shaminguje xd lepiej na długie posiedzenia nie
W sumie to nic nie zmieni bo i tak wiadomo że over
@lord_xenu: true. Nie wiem jak to działa, ale ja na wakacjach codziennie coś. Na targu rybnym byliśmy rano bo podobno trzeba być rano, zeżarlismy tłustego tuńczyka z miska ryżu i jako jedyni w zasięgu wzroku każdy z browarem. Do każdego posiłku koniecznie p--o albo coś innego. Jak widzisz białego z alko w południe to duże szanse że polak.
I to mega dziwne bo
Pewnie nadal się wypierasz tej sytuacji jak na rasowego kukolda przystałoxD