Wpis z mikrobloga

Zgadzam się z tym, w moim otoczeniu pewne siebie i często wulgarne kobiety mają większe powodzenie niż szare myszki (albo może tak mi się wydaje bo sama jestem szarą myszką), myślę że to z tego względu że takie kobiety jasno okazują zainteresowanie i mężczyźni od razu mogą działać, a nad szarą myszką trzeba popracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Atrakcyjna fizycznie kobieta ze słabym charakterem/źle traktująca mężczyznę będzie przez niego bardziej pożądana niż jej mniej wyględna miła koleżanka. Czasem nawet widać takie komentarze na wykopie, w których faceci to przyznają - ważniejszy jest dla nich wygląd baby niż jej charakter i to jak ich traktuje.

@mirko_anonim: Ostatnio tak właśnie sobie przypominałam, co mi różni znajomi byli i obecni mówili o swoich byłych dziewczynach, to często się okazywało, że były
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
No nie wiem, nic mnie tak nie przyciągnęło do kobiety ostatnio jak jej ciepło. Zołzy mogą być pociągające na początku, ale na dłuższą metę to ciepło wygrywa.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
konkretny-narrator-10:

Jeśli coś komuś nie pasuje, to albo się o tym rozmawia, albo się kończy relację

ale o czym tu gadać? on chce, a ty nie i jaki tu może być kompromis? no żaden.. a to ciebie kocha, po prostu ma potrzeby, wiec czemu ma konczyc? tamtą potraktował tylko do zabawy i zaspokojenia, nic powaznego. To ty dla niego moglas sie liczyc na powaznie dlatego nie chcial konczyc. @
  • Odpowiedz
tamtą potraktował tylko do zabawy i zaspokojenia, nic powaznego. To ty dla niego moglas sie liczyc na powaznie dlatego nie chcial konczyc.

@mirko_anonim: Jak do zabawy i nie chciał kończyć, jak niedługo potem skończył i zaczął być z nią? xD Z kimś mnie pomyliłeś chyba.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nkt nie woli zołz, to wy to sobie wymyśliłyście i to powtarzacie, bo wygodniej dorobić sobie ideologię do z-------o charakteru, niż przyjąć do wiadomości że to z wami jest problem i próbować zmienić się na lepsze xD
  • Odpowiedz