Zgadzam się z tym, w moim otoczeniu pewne siebie i często wulgarne kobiety mają większe powodzenie niż szare myszki (albo może tak mi się wydaje bo sama jestem szarą myszką), myślę że to z tego względu że takie kobiety jasno okazują zainteresowanie i mężczyźni od razu mogą działać, a nad szarą myszką trzeba popracować ( ͡°͜ʖ͡°)
Atrakcyjna fizycznie kobieta ze słabym charakterem/źle traktująca mężczyznę będzie przez niego bardziej pożądana niż jej mniej wyględna miła koleżanka. Czasem nawet widać takie komentarze na wykopie, w których faceci to przyznają - ważniejszy jest dla nich wygląd baby niż jej charakter i to jak ich traktuje.
@mirko_anonim: Ostatnio tak właśnie sobie przypominałam, co mi różni znajomi byli i obecni mówili o swoich byłych dziewczynach, to często się okazywało, że były
@mirko_anonim: No nie wiem, nic mnie tak nie przyciągnęło do kobiety ostatnio jak jej ciepło. Zołzy mogą być pociągające na początku, ale na dłuższą metę to ciepło wygrywa.
dokładny-analityk-62: Dla mnie bycie niemiłym jest tak samo odrażające jak otyłość. Na aplikacjach randkowych od razu kończę "znajomości", gdy któraś jest nieuprzejma, wulgarna.
Jeśli coś komuś nie pasuje, to albo się o tym rozmawia, albo się kończy relację
ale o czym tu gadać? on chce, a ty nie i jaki tu może być kompromis? no żaden.. a to ciebie kocha, po prostu ma potrzeby, wiec czemu ma konczyc? tamtą potraktował tylko do zabawy i zaspokojenia, nic powaznego. To ty dla niego moglas sie liczyc na powaznie dlatego nie chcial konczyc. @
konkretny-narrator-10: Babcia mi mówiła, że trzeba facetowi dawac, bo jak nei to da inna i zobacz jak to sie skonczylo. Chlop szczesliwy, jest z nią a nie z tobą @choochoomotherfucker
@mirko_anonim: Nkt nie woli zołz, to wy to sobie wymyśliłyście i to powtarzacie, bo wygodniej dorobić sobie ideologię do z-------o charakteru, niż przyjąć do wiadomości że to z wami jest problem i próbować zmienić się na lepsze xD
@mirko_anonim: Ostatnio tak właśnie sobie przypominałam, co mi różni znajomi byli i obecni mówili o swoich byłych dziewczynach, to często się okazywało, że były
No nie wiem, nic mnie tak nie przyciągnęło do kobiety ostatnio jak jej ciepło. Zołzy mogą być pociągające na początku, ale na dłuższą metę to ciepło wygrywa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
s--s to potrzeba fizjologiczna człowieka, to jak nie dawać jeść żołądkowi i dziwić się, że burczy.. @choochoomotherfucker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Jeśli coś komuś nie pasuje, to albo się o tym rozmawia, albo się kończy relację, a dopiero potem idzie do innej (lub innego).
ale o czym tu gadać? on chce, a ty nie i jaki tu może być kompromis? no żaden.. a to ciebie kocha, po prostu ma potrzeby, wiec czemu ma konczyc? tamtą potraktował tylko do zabawy i zaspokojenia, nic powaznego. To ty dla niego moglas sie liczyc na powaznie dlatego nie chcial konczyc. @
@mirko_anonim: Jak do zabawy i nie chciał kończyć, jak niedługo potem skończył i zaczął być z nią? xD Z kimś mnie pomyliłeś chyba.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Skąd wiesz, że dalej z nią jest, nawet ja tego nie wiem xD