Wpis z mikrobloga

freedomseeker - https://x.com/jakubiak_marek/status/1950796500482543786?t=nV3JI3QO72o...

źródło: temp_file3675905702717109935

Pobierz

Czy Jakubiak sieje nienawiść na tle narodowościowym?

• Sieje nienawiść i manipuluje 77.3% (382)
  • Mówi prawdę 20.6% (102)
  • Napiszę w komentarzu 2.0% (10)

Oddanych głosów: 494

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@van-der-staas: No dawaj, przypomnij mi kiedy w ciagu miesiaca lub półtora byly 3 glosne przypadki gdy migranci z afryki lub ameryki poludniowej usilowali lub kogos zabili.
I po co wtracasz w to ukraincow ktorych w tym kraju jest 1,5-2 miliony. Bo to jednak różnica.
  • Odpowiedz
@van-der-staas: temat dotyczy wpisu jakubiaka o "inzynierach" dokladnie to masz w screenie. To ze ci zabraklo argumentow i sobie cos wymyslasz to inna sprawa, o rozum bym cie nie podejrzewal bo lewacy przewaznie go nie maja.
Argesywny? napisalem ze w Polsce coraz wiecej atakow ludzi z krajow 3 swiata a ty cos o ukraincach wyskakujesz. Fajne fikolki, ale skoro nie ma sie argumentow to tak jest. Na jakiej podstawie twierdzisz
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx napisałeś, że "co raz częściej się słyszy". I słyszy się dużo częściej niż jest tych zdarzeń naprawdę, bo zaklinacze rzeczywistości pod każdym doniesieniem o przestępstwie piszą kto był sprawcą mimo, że nic nie wiadomo. Wcześniej za wszystkie grzechy świata odpowiadali Ukraińcy, teraz inżynierowie. Czego jeszcze nie rozumiesz mój trudno łapiący kolego?
edit: pod wpisem z kłamstwem Jakubiaka piszesz, że nie ma żadnych kłamstw, bo co innego akurat jest prawdą. XD
  • Odpowiedz
@van-der-staas: chlopie, podalem 3 konkretne przypadki - twierdzisz ze to nie prawda?
Rozmawialisymy o "inzynierach" z 3 swiata a Ty jakies swoje wysrywy o ukraincach wtrącasz. Bo "kiedys za wszystkie grzechy swiata odpowiadali ukraincy". Kolegami to my raczej nie jestesmy i nie bedziemy :) Ale rozumiem, że dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc i twierdzil ze migranci wcale nie popleniaja kilkakrotnie wiecej przestepstw.
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx

dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc i twierdzil ze migranci wcale nie popleniaja kilkakrotnie wiecej przestepstw.

Nie zrobiłem tego ani razu, co Ty sobie roisz? Ale masz, nie musisz szukać, sam Ci podłożę. Wiem, statystyki są lewackie, Ty widzisz prawdę. Na Facebooku i Twitterze. XD Chyba, że masz jakieś nowsze dane to dawaj.
van-der-staas - @xTheGunnerx 
dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc i twierdzil ze mi...

źródło: temp_file6229766775201316823

Pobierz
  • Odpowiedz
@van-der-staas: statystyki z poprawnego politycznie chatu gpt xd

A Niemcy czy Francja wcale nie mają problemu z molestowaniem na basenach czy w srodkach transportu publicznego. Po wygranej PSG to glownie biali zdemolowali kilka dzielnic. Jestes tak glupi czy tylko udajesz?
xTheGunnerx - @van-der-staas:  statystyki z poprawnego politycznie chatu gpt xd

A Ni...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx o jakiej Ty Francji i Niemczech mówisz?

ci zabraklo argumentow i sobie cos wymyslasz

Bronisz kłamstwa Jakubiaka wymyślając inne kłamstwo, a po zobaczeniu statystyk wyskakujesz z jakąś Francją. Jeszcze powiedz, że coś o nich mówiłem. XD
Ps. To nie był chat gpt, ale to nie ma znaczenia. Wiem, że dla Ciebie wszystko z czym się nie zgadzasz jest lewackie, np. prawda lub rzeczywistość. Ale liczby nie są lewackie, możesz je
  • Odpowiedz
@van-der-staas: jeszcze raz powiem:
temat wpisu dotyczy inzynierów z afryki czy bliskiego wschodu
--> popelniaja mase przestepstw i sie nie integruja
--> podalem przyklad niemiec i szwecji i francji jako krajów w ktorych taka migracja jest od dawna zeby taki tłuk jak ty zrozumial do czego to doprowadzi w naszym kraju.

lapiesz juz czy jakos bardziej ci to
  • Odpowiedz