Aktywne Wpisy

WielkiNos +252
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +285

=》https://www.pap.pl/aktualnosci/sosnowiec-mezczyzna-ruszyl-na-policjantow-z-maczeta-wtedy-padly-strzaly
#imigranci #przestepczosc #policja #ankieta #sondaz
źródło: temp_file3675905702717109935
PobierzCzy Jakubiak sieje nienawiść na tle narodowościowym?
No właśnie ¯_(ツ)_/¯
I po co wtracasz w to ukraincow ktorych w tym kraju jest 1,5-2 miliony. Bo to jednak różnica.
Argesywny? napisalem ze w Polsce coraz wiecej atakow ludzi z krajow 3 swiata a ty cos o ukraincach wyskakujesz. Fajne fikolki, ale skoro nie ma sie argumentow to tak jest. Na jakiej podstawie twierdzisz
edit: pod wpisem z kłamstwem Jakubiaka piszesz, że nie ma żadnych kłamstw, bo co innego akurat jest prawdą. XD
Rozmawialisymy o "inzynierach" z 3 swiata a Ty jakies swoje wysrywy o ukraincach wtrącasz. Bo "kiedys za wszystkie grzechy swiata odpowiadali ukraincy". Kolegami to my raczej nie jestesmy i nie bedziemy :) Ale rozumiem, że dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc i twierdzil ze migranci wcale nie popleniaja kilkakrotnie wiecej przestepstw.
Nie zrobiłem tego ani razu, co Ty sobie roisz? Ale masz, nie musisz szukać, sam Ci podłożę. Wiem, statystyki są lewackie, Ty widzisz prawdę. Na Facebooku i Twitterze. XD Chyba, że masz jakieś nowsze dane to dawaj.
źródło: temp_file6229766775201316823
PobierzA Niemcy czy Francja wcale nie mają problemu z molestowaniem na basenach czy w srodkach transportu publicznego. Po wygranej PSG to glownie biali zdemolowali kilka dzielnic. Jestes tak glupi czy tylko udajesz?
źródło: image
PobierzBronisz kłamstwa Jakubiaka wymyślając inne kłamstwo, a po zobaczeniu statystyk wyskakujesz z jakąś Francją. Jeszcze powiedz, że coś o nich mówiłem. XD
Ps. To nie był chat gpt, ale to nie ma znaczenia. Wiem, że dla Ciebie wszystko z czym się nie zgadzasz jest lewackie, np. prawda lub rzeczywistość. Ale liczby nie są lewackie, możesz je
temat wpisu dotyczy inzynierów z afryki czy bliskiego wschodu
--> popelniaja mase przestepstw i sie nie integruja
--> podalem przyklad niemiec i szwecji i francji jako krajów w ktorych taka migracja jest od dawna zeby taki tłuk jak ty zrozumial do czego to doprowadzi w naszym kraju.
lapiesz juz czy jakos bardziej ci to