Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +143
Widzę, że idzie szerokie oburzenie w sprawie Majtczaka na adwokatkę, która powiedziała o kolizji, a sędzia ją poprawiła, że to wypadek bo były ofiary śmiertelne. Więc dzisiaj w #maszprawo o wypadku, kolizji i czy to oburzenie ma sens.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
źródło: 629442429_1415979310229719_4732243898851729605_n
Pobierz
W co załadować 50 tys. zł? Mam już sporo siana w obligacjach, ale tam zyski są mizerne, a w dodatku długoterminowe. Póki co wrzuciłem kilka tysiaków w orleny, microsofty, itp., ale to tak bez pomyślunku, szczerze mówiąc.
#gielda #inwestowanie #inwestycje
#gielda #inwestowanie #inwestycje

No właśnie ¯_(ツ)_/¯
I po co wtracasz w to ukraincow ktorych w tym kraju jest 1,5-2 miliony. Bo to jednak różnica.
Argesywny? napisalem ze w Polsce coraz wiecej atakow ludzi z krajow 3 swiata a ty cos o ukraincach wyskakujesz. Fajne fikolki, ale skoro nie ma sie argumentow to tak jest. Na jakiej podstawie twierdzisz
edit: pod wpisem z kłamstwem Jakubiaka piszesz, że nie ma żadnych kłamstw, bo co innego akurat jest prawdą. XD
Rozmawialisymy o "inzynierach" z 3 swiata a Ty jakies swoje wysrywy o ukraincach wtrącasz. Bo "kiedys za wszystkie grzechy swiata odpowiadali ukraincy". Kolegami to my raczej nie jestesmy i nie bedziemy :) Ale rozumiem, że dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc i twierdzil ze migranci wcale nie popleniaja kilkakrotnie wiecej przestepstw.
Nie zrobiłem tego ani razu, co Ty sobie roisz? Ale masz, nie musisz szukać, sam Ci podłożę. Wiem, statystyki są lewackie, Ty widzisz prawdę. Na Facebooku i Twitterze. XD Chyba, że masz jakieś nowsze dane to dawaj.
źródło: temp_file6229766775201316823
PobierzA Niemcy czy Francja wcale nie mają problemu z molestowaniem na basenach czy w srodkach transportu publicznego. Po wygranej PSG to glownie biali zdemolowali kilka dzielnic. Jestes tak glupi czy tylko udajesz?
źródło: image
PobierzBronisz kłamstwa Jakubiaka wymyślając inne kłamstwo, a po zobaczeniu statystyk wyskakujesz z jakąś Francją. Jeszcze powiedz, że coś o nich mówiłem. XD
Ps. To nie był chat gpt, ale to nie ma znaczenia. Wiem, że dla Ciebie wszystko z czym się nie zgadzasz jest lewackie, np. prawda lub rzeczywistość. Ale liczby nie są lewackie, możesz je