Wpis z mikrobloga

freedomseeker - https://x.com/jakubiak_marek/status/1950796500482543786?t=nV3JI3QO72o...

źródło: temp_file3675905702717109935

Pobierz

Czy Jakubiak sieje nienawiść na tle narodowościowym?

• Sieje nienawiść i manipuluje 77.3% (382)
  • Mówi prawdę 20.6% (102)
  • Napiszę w komentarzu 2.0% (10)

Oddanych głosów: 494

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@freedomseeker:
Policja nie potwierdziła w rozmowie z Interią pojawiających się w internecie doniesień, wedle których napastnik miał być obcokrajowcem. - Nie posiadamy takiej informacji - podkreśliła oficer prasowa z Komendy Miejskiej Policji w Sosnowcu.

Póki nie ma potwierdzenia to jest manipulacja przez domniemanie.
Juz tak bywało ze fama szła a bylo inaczej.
Tylko do części ludzi juz sprostowanie nie doszło.
  • Odpowiedz
@freedomseeker: W ostatnim czasie co chwile sie slyszy o jakichś atakach z udzialem migrantów, morderstwo kobiety przez wenezuelczyka, atak kolumbijczyka z nożem, teraz to. Ale lewackie przygłupy dalej będa twierdzic ze nie ma problemu bo "polacy tez gwalca i mordują".
  • Odpowiedz
@freedomseeker: to ten chłop co mówił głośno, że przez cały czas bycia prezesem Ciechana pobierał skromną pensję 10 tysięcy złotych miesięcznie i zapominał wspomnieć o milionowych dywidendach co roku? Chłop ma typowe januszowe krętactwo i manipulacje we krwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx: słyszy się bo jest ich w Polsce w c--j. Naprawdę dziwisz się że dochodzi do przestępstw wśród paru milionów ludzi, szczególnie tych gorzej wykształconych, bo to oni najczęściej migrują.
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx

W ostatnim czasie co chwile sie slyszy o jakichś atakach z udzialem migrantów, morderstwo kobiety przez wenezuelczyka, atak kolumbijczyka z nożem, teraz to. Ale lewackie przygłupy dalej będa twierdzic ze nie ma problemu bo "polacy tez gwalca i mordują".

A prawackie przygłupy będą wszystko przypisywać inżynierom i mówić, że coraz częściej się słyszy o zbrodniach imigrantów. No tym częściej się słyszy, im więcej tych głupot wymyślacie. XD
  • Odpowiedz
@van-der-staas:
czyli negujesz morderstwo kobiety w toruniu przez weznezuelczyka?
albo atak nożem przez kolumbijczyka?
Albo atak maczeta opisany wyzej?

Wszystkie 3 zdarzenia w ciagu 5/6 tygodni. Przypominij mi podobne zdarzenia z przed roku,dwóch.
  • Odpowiedz
Chłop ma typowe januszowe krętactwo i manipulacje we krwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@StdPtr:

Ja to uważam, że państwo nie powinno ludziom budować mieszkań. Mnie też było ciężko.

- Marek Jakubiak, po tym jak dostał swoje pierwsze mieszkanie od państwa.
  • Odpowiedz
@xTheGunnerx nie neguję żadnego z prawdziwych wydarzeń.

Przypominij mi podobne zdarzenia z przed roku,dwóch.

Mogę Ci przypomnieć kilka takich wydarzeń jak to teraz. Gdy winę za różnego rodzaju przestępstwa zrzucano na Ukraińców, czy na kogo tam akurat trzeba było szczuć. A jak się okazywało, że znowu rozpowszechniano bzdury to reakcja jak Twoja: "co z tego, że tym razem to nieprawda jak były takie przypadki?"
  • Odpowiedz