@freedomseeker: Policja nie potwierdziła w rozmowie z Interią pojawiających się w internecie doniesień, wedle których napastnik miał być obcokrajowcem. - Nie posiadamy takiej informacji - podkreśliła oficer prasowa z Komendy Miejskiej Policji w Sosnowcu.
Póki nie ma potwierdzenia to jest manipulacja przez domniemanie. Juz tak bywało ze fama szła a bylo inaczej. Tylko do części ludzi juz sprostowanie nie doszło.
@wladyslaw-konstantynowicz: teraz tylko pytanie czy to prawda, bo u Jakubiaka słowo maczeta mogło wywołać zwarcie w mózgu i inżyniera mógł dopowiedzieć sobie sam.
@freedomseeker: W ostatnim czasie co chwile sie slyszy o jakichś atakach z udzialem migrantów, morderstwo kobiety przez wenezuelczyka, atak kolumbijczyka z nożem, teraz to. Ale lewackie przygłupy dalej będa twierdzic ze nie ma problemu bo "polacy tez gwalca i mordują".
@freedomseeker: to ten chłop co mówił głośno, że przez cały czas bycia prezesem Ciechana pobierał skromną pensję 10 tysięcy złotych miesięcznie i zapominał wspomnieć o milionowych dywidendach co roku? Chłop ma typowe januszowe krętactwo i manipulacje we krwi ( ͡°͜ʖ͡°)
@JakubKKKKKK: a kto Ci powiedzial ze sie dziwie? Wcale mnie nie dziwi fakt ze wpuszczając do kraju półanalfabetów z krajów 3 swiata, rosnie nam przestepczosc.
@freedomseeker co to za poprawność polityczna z tym "manipuluje"? Napisz normalnie, że kłamie. Ten typ był Polakiem. Chyba, że to był Polak z tytułem inżyniera, to można mówić o manipulacji. XD
W ostatnim czasie co chwile sie slyszy o jakichś atakach z udzialem migrantów, morderstwo kobiety przez wenezuelczyka, atak kolumbijczyka z nożem, teraz to. Ale lewackie przygłupy dalej będa twierdzic ze nie ma problemu bo "polacy tez gwalca i mordują".
A prawackie przygłupy będą wszystko przypisywać inżynierom i mówić, że coraz częściej się słyszy o zbrodniach imigrantów. No tym częściej się słyszy, im więcej tych głupot wymyślacie. XD
@van-der-staas: czyli negujesz morderstwo kobiety w toruniu przez weznezuelczyka? albo atak nożem przez kolumbijczyka? Albo atak maczeta opisany wyzej?
Wszystkie 3 zdarzenia w ciagu 5/6 tygodni. Przypominij mi podobne zdarzenia z przed roku,dwóch.
@freedomseeker: Jakubiak to taki typowy Janusz cymbał co nie ma o niczym pojęcia. To, że taki ktoś się utrzymuje w polityce to tylko świadczy o poziomie naszego społeczeńśtwa.
@xTheGunnerx nie neguję żadnego z prawdziwych wydarzeń.
Przypominij mi podobne zdarzenia z przed roku,dwóch.
Mogę Ci przypomnieć kilka takich wydarzeń jak to teraz. Gdy winę za różnego rodzaju przestępstwa zrzucano na Ukraińców, czy na kogo tam akurat trzeba było szczuć. A jak się okazywało, że znowu rozpowszechniano bzdury to reakcja jak Twoja: "co z tego, że tym razem to nieprawda jak były takie przypadki?"
Policja nie potwierdziła w rozmowie z Interią pojawiających się w internecie doniesień, wedle których napastnik miał być obcokrajowcem. - Nie posiadamy takiej informacji - podkreśliła oficer prasowa z Komendy Miejskiej Policji w Sosnowcu.
Póki nie ma potwierdzenia to jest manipulacja przez domniemanie.
Juz tak bywało ze fama szła a bylo inaczej.
Tylko do części ludzi juz sprostowanie nie doszło.
Ciekawe czy będzie miał za to zarzuty XD
A prawackie przygłupy będą wszystko przypisywać inżynierom i mówić, że coraz częściej się słyszy o zbrodniach imigrantów. No tym częściej się słyszy, im więcej tych głupot wymyślacie. XD
czyli negujesz morderstwo kobiety w toruniu przez weznezuelczyka?
albo atak nożem przez kolumbijczyka?
Albo atak maczeta opisany wyzej?
Wszystkie 3 zdarzenia w ciagu 5/6 tygodni. Przypominij mi podobne zdarzenia z przed roku,dwóch.
@StdPtr:
- Marek Jakubiak, po tym jak dostał swoje pierwsze mieszkanie od państwa.
Mogę Ci przypomnieć kilka takich wydarzeń jak to teraz. Gdy winę za różnego rodzaju przestępstwa zrzucano na Ukraińców, czy na kogo tam akurat trzeba było szczuć. A jak się okazywało, że znowu rozpowszechniano bzdury to reakcja jak Twoja: "co z tego, że tym razem to nieprawda jak były takie przypadki?"