Aktywne Wpisy

Czy warto wydac ok. 2000zl na klucze dynamometryczne do uzytku domowego (motocykl i czasami auto)?
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: temp_file4046116407509945228
Pobierz
Co robicie?

Zabiłem bossa przed nerfem jestem kuhwa kimś, jestem kimś kuhwaaaaaa. Warto podkreślić, że ten ułom nie zbierał potrzebnych ulepszeń postaci, no bo przecież eksploracja jest dla casuali, a klepanie bossa przez 20 godzin to prawdziwy gaming. Chyba małpa by to szybciej zrobiła niż ten rumuński casual XD
#kiszak
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-30 o 16.10.00
Pobierz@AntyKuc: Najśmieszniejsze jest to, że ten Boss wcale nie dostał żadnego większą nerfa, jedynie naprawili jedno uderzenie, które było nie do uniknięcia, które i tak nie zadawal duzych obrażeń i tyle, życie, DMG i ataki Bossa są takie same
@AntyKuc: Mnie ogólnie takie coś śmieszy ponieważ uważam, że przechodzenie gry to nie jest absolutnie żaden wyścig i każdy powinien to robić w swoim tempie. Statystki/średnia gracy w bardzo wielu przypadkach po prostu dowodzi tego, że ludzie nie przechodzą gier w całości.
Jeszcze naprawili hitboxy, odrobine zwolnili animacje dajac ci malutkie okienko na atak. Ale tak, ogolnie walka jest ta sama tylko mniej z-----a a bardziej fajna. Ogolnie to polecam zobaczyc jak on walczy z tym Radhanem, meteor leci mu prosto w pysk a on to face tankuje, a potem sie robi 12H na liczniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)