Wpis z mikrobloga

Zawsze śmieszy jak ten robak musiał podkreślić, że po 20 godzinach udało mu się zabić bossa, ale uwaga - PRZED NERFEM.
Zabiłem bossa przed nerfem jestem kuhwa kimś, jestem kimś kuhwaaaaaa. Warto podkreślić, że ten ułom nie zbierał potrzebnych ulepszeń postaci, no bo przecież eksploracja jest dla casuali, a klepanie bossa przez 20 godzin to prawdziwy gaming. Chyba małpa by to szybciej zrobiła niż ten rumuński casual XD
#kiszak
AntyKuc - Zawsze śmieszy jak ten robak musiał podkreślić, że po 20 godzinach udało mu...

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-30 o 16.10.00

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyKuc: Zabiłem bossa przed nerfem, zabiłem bossa korzystając z OP buildu który co cios zbija 1/10 HP a co 2 ciosy go staggeruje, zabiłem bossa z buffami albo i bez nich, z estusami albo bez, z summonami lub bez, korzystając z tarczy lub bez. Gdzie jest ta słynna obiektywna granica gdzie można powiedzieć "zrobiłem bossa" w ludologiczny sposób, co jest "dozwolone" a co nie? Albo jeśli AI bossa wylosuje akurat
  • Odpowiedz
Zawsze śmieszy jak ten robak musiał podkreślić, że po 20 godzinach udało mu się zabić bossa, ale uwaga - PRZED NERFEM.

@AntyKuc: Najśmieszniejsze jest to, że ten Boss wcale nie dostał żadnego większą nerfa, jedynie naprawili jedno uderzenie, które było nie do uniknięcia, które i tak nie zadawal duzych obrażeń i tyle, życie, DMG i ataki Bossa są takie same
  • Odpowiedz
@AntyKuc: no najsmieszniejsze jest to, ze zrobilem to 10 razy szybciej nie grajac ani nie lubiac soulsow. Kiszak jest moze MINIMALNIE lepszy od typowego casuala co widac gdy odpali jakakolwiek inna gre.
  • Odpowiedz

@AntyKuc: Mnie ogólnie takie coś śmieszy ponieważ uważam, że przechodzenie gry to nie jest absolutnie żaden wyścig i każdy powinien to robić w swoim tempie. Statystki/średnia gracy w bardzo wielu przypadkach po prostu dowodzi tego, że ludzie nie przechodzą gier w całości.
  • Odpowiedz
@Amicia: @AntyKuc

Jeszcze naprawili hitboxy, odrobine zwolnili animacje dajac ci malutkie okienko na atak. Ale tak, ogolnie walka jest ta sama tylko mniej z-----a a bardziej fajna. Ogolnie to polecam zobaczyc jak on walczy z tym Radhanem, meteor leci mu prosto w pysk a on to face tankuje, a potem sie robi 12H na liczniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz