Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 77
@notakjakbytotalnie_ @Hi_Lo_Hi Oczywiście że nie. Rozjazd nawet preferencji wyborczych między konkretnie właśnie płciami jest drastyczny i dokumentowany w całym "zachodnim" świecie.

Identycznie jest także z chęcią posiadania dzieci itd przykład: Jak wynika z badania "Stan młodych 2025", zaledwie 36% kobiet w wieku 18-29 lat deklaruje chęć posiadania dzieci. W przypadku mężczyzn odsetek ten jest znacznie wyższy i wynosi aż 54%.

Mężczyźni w Polsce konkretnie chcą bardziej posiadać dzieci od kobiet
  • Odpowiedz
Proszę więc nie rzucać komentarzami z wywodami kompletnie oderwanymi od rzeczywistości i niczym nie udokumentowanymi.

@Saeglopur: CBDU. Pani z obrazka też zacytuje tysiąc statystyk dlaczego biali mężczyźni powinni być "zbanowani". Przytoczy procenty dotyczące rasizmu, mizoginii, przemocy dowmowej, etc. Dokładnie ta sama metoda. Dokładnie to samo wariatkowo.
  • Odpowiedz
Identycznie jest także z chęcią posiadania dzieci itd przykład: Jak wynika z badania "Stan młodych 2025", zaledwie 36% kobiet w wieku 18-29 lat deklaruje chęć posiadania dzieci. W przypadku mężczyzn odsetek ten jest znacznie wyższy i wynosi aż 54%.

@Saeglopur: No nie do konca. To co piszesz tutaj to jest już mocno manipulacja albo złapanie się na taką manipulację.
Owszem, w tym badaniu są te liczby. Ale one są przy odpowiedzi:
  • Odpowiedz
zaledwie 36% kobiet w wieku 18-29 lat deklaruje chęć posiadania dzieci. W przypadku mężczyzn odsetek ten jest znacznie wyższy i wynosi aż 54%.

@Saeglopur: Dowiedziałbym sie czegos więcej na temat tych badan, bo szczerze mowiac, to ciężko uwierzyć w takie wyniki.
  • Odpowiedz
@kwark64: Masz już wyzej napisane wyjaśnienie przeze mnie. Mirek @Saeglopur był na tyle mily, że zostawil nazwę badania (to nie jest sarkazm, to naprawdę bardzo przydatna rzecz jak ktoś chce dane weryfikować).

@drobne_na_taryfe Ja nikogo nie atakuję ;)
Takie weryfikowanie danych na które trafię sprawia mi przyjemność, ale staram się zachować kulturę ;)
  • Odpowiedz