Wpis z mikrobloga

Jprdl. Mój 13 letni kuzyn na imieninach babci zaczął coś do mnie mówić, że w Polsce źle się dzieje. Ciągle PiS i PO na zmianę rządzą i trzeba dać rządzić konfederacji

UE nie ma planów na ograniczenie wpływów tiktoka w Europie? Przecież widzą kto wygrał w Polsce wybory prezydenckie i jakie są sondaże na kolejne wybory. Myślicie, że pasuje im wyjście Polski z Unii?

#zalesie #polityka #polskiedomy #pytanie
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To raczej wstyd, że niektórzy dorośli mają takie same poglądy jak dzieci siedzące całe dnie w telefonie

@ciagleloginzajety: jakby chłopy, do których jest skierowany ten komentarz miały odrobinę autorefleksji, to zapadłyby się pod ziemię ze wstydu xD
  • Odpowiedz
@ciagleloginzajety: No ja mam takich młodych chłopaczków w pracy co jeden z nich uważa że "Hitler był super bo zabijał Ż*dów" a drugi że jakby doszedł do władzy to by "rozstrzelał wszystkich Ukraińców". Takie mamy poglądy z Tik Toka wzięte moi drodzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mój 13 letni kuzyn na imieninach babci zaczął coś do mnie mówić, że w Polsce źle się dzieje. Ciągle PiS i PO na zmianę rządzą

@ciagleloginzajety: no ale akurat tutaj twoj kuzyn ma racje i nie wiem w czym problem, lubie coś takiego porównywać do rodziny, gdzie ktoś z twojej rodziny ciągle cię oszukuje, kłamie ci, okrada, wieloma sytuacjami pokazuje, że nie liczy się z tobą, otwarcie pluje ci w
  • Odpowiedz
@Kusher nie wiem do jakiego komentarza się odnosisz, wypowiadaj się śmiało, ja tylko apeluję by nie dać się manipulować politykom, bo propaganda i zakłamanie to nie tylko wśród prawaków, liberałowie też są w tym świetni

Nie wszystko da się zweryfikować, ale warto się chwilę zatrzymać chociaż przy skrajnościach, jak ktoś straszy, że ktoś inny chce polexit robić to jest skrajność do wzbudzania jak najsilniejszych emocji i podziałów
  • Odpowiedz
@solejukowski Jezu jaki ty jesteś k---a tępy.
Polska to nie jest kraj gdzie będziemy rozważać za i przeciw polexitowi, tylko jeśli prawica wyliczy sobie że polexitem zabetonuje się na dłużej i się bardziej napcha hajsem to to zrobią. Ich media będą tak grzać paski że ich ostatnie 8 lat rządów to będzie c--j xD Jarek wypromował na prezydenta Polski SUTENERA, KIBOLA, TYPA KTORY MA W ZNAJOMYCH STARYCH GANGUSÓW Z PRUSZKOWA I
  • Odpowiedz
@solejukowski nic mi się nie odkleiło, Nawrocki nie był nawet pewnym kandydatem do drugiej tury, po pierwszej turze odpaliło maszynę na pełnej i efekty mamy widocznie dzisiaj xD
Połowa 2025 a ludzie dalej nie wierzą w skuteczność prawackiej maszynki do propagandy, przykre xD
  • Odpowiedz
@KoltajlPszeniczny prawaki ogólnie są skuteczniejsze i bardziej profesjonalne w polityce, bo liberałowie są zbyt zajęci samozachwytem nad sobą i myślą, że wystarczy być "zbawcami Polski", żeby wygrywać wybory, no okazało się, że nie wystarczy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz