Wpis z mikrobloga

@KartaSieciowa: Nigdy w żadnej "S" nie miałem takiego komunikatu. Co do samego S24 to ja bym nie kupił go ze względu na Exynosa do którego zraziłem się dość mocno po użytkowaniu S21. Teraz jak seria "S" to tylko i wyłącznie ze Snapdragonem (a przynajmniej do czasu kiedy jeszcze będzie wybór).
  • Odpowiedz
Nie, nie miałem nigdy problemów z komunikatem o wilgoci. Co do Exynosa to mi nie przeszkadzał w S21, w S24 to nawet nie wiem jaki procek siedzi, obchodzi mnie to jak zeszłoroczny śnieg. S21 chodził bezproblemowo.
  • Odpowiedz
@dawid110d: akurat exynos 2400 był dość udany, do codziennego użytkowania w 100% wystarczający i nie grzeje się jakoś bardzo. Jedynie w emulatorach lub grach może nie wydalać, tu zdecydowaną przewagę mają snapdragony ze względu na sterowniki turnip. Choć szczerze nie wiem czy nie lepiej s24 fe, w nim exynos dostał undervolting: jeszcze mniej grzania się i lepszy czas pracy na baterii kosztem minimalnego spadku wydajności.
  • Odpowiedz
@KartaSieciowa: co prawda mam S24 Ultra, ale wypowiem się apropo systemu. Stabilność podobna do obecnego iOS: od czasu do czasu zdarzają się drobne błędy, ale nie psują one ogólnego wrażenia z używania telefonu. Mega wypchany funkcjami, ale nie jest ociężały. Moim zdaniem one ui to jedna z najlepszych nakładek na androida. Z takich większych problemów to po aktualizacji do one ui 7.0 zaczął mi szybciej pożerać baterię i po ostatniej
  • Odpowiedz