Mirki z #motocykle #motomirki przymierzam się do sprzedaży swojego street tripla 765 i uwaliłem sobie w głowie ala supermoto i tutaj mam trzech zawodników Husqvarna 701, KTM SMC 690 i GasGas 700 z tego co się orientuję te trzy modele to praktycznie to samo najbardziej różnią się ceną, oczywiście najtaniej wychodzi Gas Gas bo za 42 już można wyjechać nowym z salonu, ktoś z was może miał okazję pojeździć przynajmniej dwoma z nich i jest w stanie powiedzieć czy jest jakaś różnica czy warto dopłacać do Husqvarny czy lepiej lecieć w GasGasa? Jeden znajomy miał okazję jeździć KTMem i Husqą to twierdzi że nie wie dlaczego ale Husqe lepiej mu się prowadziło
@TheWalkingBed 2017 wersja R nie RS, jeździ się super po prostu chce coś innego spróbować nie wykluczam że dwa lata pojeżdżę tym supermoto i wrócę do streeta bo w tej klasie jest naprawdę genialny, miałem okazję pojeździć i porównać do mt 09, 07 czy Z900 i nie mają do niego podjazdu, jak byś był zainteresowany do obejrzenia w podkarpackim ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@xede no właśnie też tak słyszałem, niektórzy mówią że gasgasa może być później ciężej sprzedać bo mało popularna marka zresztą na olx nie ma ich za dużo chyba dwa xD w wwa i Lublinie
@TheWalkingBed od lekko ponad roku kupiłem jak miał 9tys najechane teraz mam 14200 polski salon, nic przy nim nie robiłem poza serwisem olejowym jeździ wręcz z--------a jak p------y
@Ligniperdus miałem okazję dzisiaj się poprawić w lipcu było 1:08 dzisiaj najlepszy przejazd 1:01.59 na przedostatniej sesji przytarłem kolanem poczułem krew to w ostatniej co chwile leciało xD. Game changerem okazało się że kolano ma być skutkiem prędkości z zakręcie a nie celem i jak zacząłem jeździć coraz szybciej samo przyszło
okazało się że kolano ma być skutkiem prędkości z zakręcie a nie celem i jak zacząłem jeździć coraz szybciej samo przyszło
DOKŁADNIE TAK, prawda ulicy jest taka że trzeba tym kolanem trzeć za wszelką cenę choćby miała cała d--a z siodła spaść (często gęsto widzę szkolenia w "schodzeniu na kolano" jakby to miał być święty gral i dawali za to puchary
Komentarz usunięty przez autora
@bartix133: eee po biłgoraju wcale tak nie z---------ł ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
(sorry nie mogłem się powstrzymać ;)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@bartix133: elegancko, duży progres
DOKŁADNIE TAK, prawda ulicy jest taka że trzeba tym kolanem trzeć za wszelką cenę choćby miała cała d--a z siodła spaść (często gęsto widzę szkolenia w "schodzeniu na kolano" jakby to miał być święty gral i dawali za to puchary