✨️ Czemu pośrednicy nieruchomości dzwonią mimo zakazu?Ⓘ Wystawiłem ogłoszenie o sprzedaży #mieszkanie. W opisie zaznaczyłem oferta nie dla pośredników #nieruchomosci .Mimo to było 20 telefonów.
@mirko_anonim: mam wrażenie, że u nich to albo przemyślana, albo intuicyjna strategia stadna - 1. pojawia się nowe ogłoszenie z adnotacją, że nie dla pośredników 2. wszyscy pośrednicy zaczynają dzwonić z propozycjami 3. sprzedający traci na te rozmowy coraz więcej czasu 4. sprzedający uznaje, że jednak ta samodzielna sprzedaż jest zbyt męcząca 5. sprzedający zatrudnia pośrednika
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Wystawiłem ogłoszenie o sprzedaży #mieszkanie. W opisie zaznaczyłem oferta nie dla pośredników #nieruchomosci .Mimo to było 20 telefonów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Ankieta jest niepoprawna. Powinny być odpowiedzi: "tak" oraz "jeszcze jak"
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Czy pośrednicy nieruchomosci mają ujemne iq?
Dzwonią bo liczą na to, że zmienisz zdanie jak odbierzesz 2137 telefonów i się tym zmęczysz.
1. pojawia się nowe ogłoszenie z adnotacją, że nie dla pośredników
2. wszyscy pośrednicy zaczynają dzwonić z propozycjami
3. sprzedający traci na te rozmowy coraz więcej czasu
4. sprzedający uznaje, że jednak ta samodzielna sprzedaż jest zbyt męcząca
5. sprzedający zatrudnia pośrednika