Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +68
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +32
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

źródło: morawiecki-drukuje-pieniadze-drukarka-robi-brrr-animacja-gif-nbp
PobierzWybory wygrali (uzyskali największy % głosów), ale nie rządzą dalej. Pobudka, ptaszyno!
@xqwzyts:
No, no. Fakt, że na inflacyjnym podium byliśmy regionalnymi średniakami świadczy tylko o tym, że PiS po złości wywalił inflację we wszystkich krajach CEE ( ͡° ͜ʖ ͡°) I tak się powoli obala mity na tej wykopowej wsi.
@Purple:
źródło: 307309048_394517276203536_3949416645483242249_n
Pobierz@eduardo-garcia: W pisowskiej rzeczywistości nie można postować niczego co się odnosi do przeszłości?
Już się nie pamięta jak markety czy restauracje dosłownie podnosiły ceny w nieskończoność (inflacja marżowa?! Nie ma takich rzeczy) i pewnie w niektórych przypadkach dalej by się to ciągnęło gdyby nie na przykład wojna cenowa Lidl v Biedronka
Tych ostatnich osiem lat, których wypominaniem zajmujesz się choćby teraz? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #niedobraporownywac
@Gartarr:
źródło: tusku_sekta
Pobierz@eduardo-garcia: Po prawdzie to trochę tak jest. Niby wygrała koalicja a dalej wszystkie pisowskie pomysły typu zakaz aborcji i handlu w niedzielę działają w najlepsze.
@eduardo-garcia: Kolego, ale to ty się zesrałeś o wspominanie przeszłości, nam nie przeszkadza wypominanie.
Trzeba wypomnieć coś tuskowi to pierwszy lecisz pluć jadem, ale jak ktoś śmieje z pisu, to jesteś wielce oburzony. Jak to jest możliwe, że nikt ci jeszcze nie napluł w ryj?
Swoją drogą, panie kapitanie, dlaczego o przeszłości piszecie w czasie teraźniejszym i wam się to klei? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kptDoopa:
Ja tylko dodam nieśmiało, z racji że sam jestem z owej pisowskiej hołoty, że pół roku temu też rządził JE Donald Tusk. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota:
polecam poczytać cokolwiek na temat ekonomii. Np. Keynessa, którego podejście do teorii kryzysu jest stosowane jak świat długi i szeroki.
@loczyn:
I nigdzie nie mówię że działania PiS były rozsądne i dobrze przedzielające inflacji. Jednak oni jej nie wywołali