Aktywne Wpisy
Ularadarowiec +212
Zakończyły się konsultacje społeczne w sprawie nocnej prohibicji. 86% za zakazem sprzedaży alkoholu pomiędzy 22 a 6.
Jeśli radni zatwierdzą projekt, nowe przepisy wejdą w życie od 1.03.2026
https://www.facebook.com/reel/1208331014554640/?app=fbl
#kielce
Jeśli radni zatwierdzą projekt, nowe przepisy wejdą w życie od 1.03.2026
https://www.facebook.com/reel/1208331014554640/?app=fbl
#kielce

Metodzik +589
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

TLDR: Gdzie i jak znaleźliście dziewczynę?
Dobiłem już 26 lvl, i zaczynam coraz poważniej myśleć o życiu. Chciałbym wyprowadzić się od rodziców i za kilka lat kupić własne mieszkanie / domek. Chciałbym w przyszłości otworzyć własny biznes lub coś podobnego, żebym mógł pracować na siebie. Chciałbym coś pozwiedzać na świecie, bo poza granicą za bardzo nie byłem, poza kilkoma sytuacjami.
Tylko jest jeden problem - samemu to wszystko jest takie nijakie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie miałem nigdy powodzenia u płci przeciwnej bo z wyglądu nie jestem jakiś super, i też nigdy nie miałem jakiegoś parcia na związek. Ale teraz jak już dorosłem i dojrzałem, i większość przyjaciół znalazło swoją drugą połówkę, to czuję że coś tracę nie będąc w związku. Nie jestem jakimś desperatem, nie czuję się tak że jak nie będę miał kogoś to będę wiecznie smutny, ale jakoś tak po prostu fajnie by było mieć kogoś z kim mógłbym przeżyć życie i zbudować fajną relację.
Nie wiem czy to dobrze ubiorę w słowa, ale kompletnie nie mam pojęcia jak w ogóle zacząć "temat" związku, albo nawet jak w ogóle zyskać zainteresowanie płci przeciwnej. Będąć w grupie potrafię rozmawiać z dziewczynami o wielu rzeczach i nie mam żadnej fobii, a nawet wydaję mi się że jestem dość lubiany przez nowo poznane dziewczyny, tylko nigdy nie przeistacza się to w dłuższą znajomość. Problemem jest też poznanie jakiejkolwiek dziewczyny i następnie poprowadzenie takiej relacji - no po prostu nie wiem gdzie i jak bo nigdy tego nie robiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy jest jakiś sens robienia konta na aplikacjach randkowych jak zależy mi na długotrwałej relacji? Z tego co czytałem, to szansa na znalezienie kogoś na takich aplikacjach jest praktycznie zerowa, ale czytalem też kilka fajnych historii gdzie ktoś się poznał na jakimś Boo czy innym Tinderze. Tylko źle się ze sobą czuję myśląc, że musiałbym konkurować na aplikacji gdzie 90% osób to mężczyźni a 10% to kobiety.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Relacja buduje się etapami, jak trafisz na taką, dla której warto się starać, instynktownie będziesz wiedział jak to poprowadzić, bylebyś nie dał sobie wejść na głowę. Masz znajomych w związkach, więc pytaj
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A wracając do tematu, odpisałem, bo chciałem tylko dać znać, że można ogarnąć zwiazek nawet w wieku 25+/30+. Nikt nie mówi, że jest to łatwe, ale warto zrozumieć zasady gry. Nie jestem tu po to, żeby się chwalić... Nawet anonimowo nie mam ochoty chwalić
jak to naprawic @PodniebnyMurzyn
i jak tak serio serio poderwajac jakas odp
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta