Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +236
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +50
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Co to za kpina. Poprałem u nich grę i nie mogę zagrać.
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-26 185452
Pobierzźródło: ayBQPBq_700b
Pobierz