@bidzej: najładniejszy mustang. jak sprzedam miate i wymienie te padake arteona to sobie takiego kupie. z ciekawostek jak niedawno teku byłem w burgerlandii to widziałem takiego saleena
@JoeGlodomor: gusta, jak gusta kazdy ma teoretycznie swoje, ale niektórzy kończenie musza mieć tak jak jakis bolek w fabryce zaprojektował, zero wlasnej finezji. Wiec czy to ich gust, czy gust innego człowieka.
@JoeGlodomor: teraz już wiem kto montuje tego typu felgi na Challengerach, Chargerach, Mustangach czy innych Camaro które pasują jak świni siodło xD Przecież te na górze to totalne bezguście. op dobrze zrobił
niektórzy kończenie musza mieć tak jak jakis bolek w fabryce zaprojektował
@krzysztof2033: nie wiem skąd te wnioski. Muszę tak mieć? Nie. Ale podoba mi się ten wzór felg. Od kompozycji kolorystycznej (chromowany znaczek GT, odbłyśniki klasycznych reflektorów), przez rozmiar i fitment (dużo ładniej podkreślają nadkola, dużo ładniej wyglądają w ruchu i w porównaniu do tych czarnych auto wygląda lżej) aż po nawiązanie do
najładniejszy mustang. jak sprzedam miate i wymienie te padake arteona to sobie takiego kupie.
@congobongo: polecam, super auto. Ma być prosty, wyglądać, brzmieć i cieszyć mordę kierowcy - i dokładnie to robi. Nie jest luksusowy, nie prowadzi się jak gokart (po przesiadce z 350Z na początku trochę śmierć w oczach), nie jest wykonany jak Lexus, ale ieno to w nim chodzi.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
PobierzMoja dziewczyna ma podobne u siebie w 1 lifcie. A ja nie mogę nic sensownego znaleźć do swojego drugiego lifta ☹️
źródło: f0d2f9c2-8f72-46f5-abd7-f4f259523595-1_all_35316
Pobierz@Nowy_wypok_Nowy_ja: nie było tam dystansu, ale te czarne miały minimalnie mniejsze ET i były o 1 cal większe, chyba dlatego tak wyglada.
@Bosconovitch: Ford Mustang GT, rocznik 2006, nazwa generacji S197 (albo nieoficjalnie S197 I, przedlift).
4.6 V8, 305KM, 434Nm, manual.
@Zly_Sen_Rabina j/w
@xDrive: prawie, to są EtaBeta Rochel
źródło: 20250419_145113451
Pobierz@czuczer: ale ma też wady (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@JoeGlodomor: to już wiem, kto w NFS:U robił te wszystkie wiejskie tuningi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
z ciekawostek jak niedawno teku byłem w burgerlandii to widziałem takiego saleena
źródło: image
PobierzWiec czy to ich gust, czy gust innego człowieka.
@krzysztof2033: nie wiem skąd te wnioski. Muszę tak mieć? Nie. Ale podoba mi się ten wzór felg. Od kompozycji kolorystycznej (chromowany znaczek GT, odbłyśniki klasycznych reflektorów), przez rozmiar i fitment (dużo ładniej podkreślają nadkola, dużo ładniej wyglądają w ruchu i w porównaniu do tych czarnych auto wygląda lżej) aż po nawiązanie do
@congobongo: polecam, super auto. Ma być prosty, wyglądać, brzmieć i cieszyć mordę kierowcy - i dokładnie to robi. Nie jest luksusowy, nie prowadzi się jak gokart (po przesiadce z 350Z na początku trochę śmierć w oczach), nie jest wykonany jak Lexus, ale ieno to w nim chodzi.
źródło: 1000202878
Pobierz